夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唔記得邊個名嘴講,就算俾老婆捉奸在床上都唔會認。可見搜集證據丶攤開來講都係老婆一廂情願。女方要衡量自己嘅實力和呢個男人嘅價值,再爭取最好利益。

別墅

其實你冷靜D 諗下, 如果佢真係幫朋友訂, 想你放心, 佢會俾佢同A 既對話你睇, 係人地叫佢幫手, 講真, 訂一次半次就話啫, 幾次都唔識, 你係佢朋友都會話不如我教你啦. 你只係暫時唔想接受個事實所以唔想面對, 人人發生呢D 事都係先想逃避, 因為太接受唔到. 但我覺得單打真係會影響感情, 不如你諗一諗點同佢認對, 大家攤開黎講.

男爵府

最坏打算,最好淮備la,,,最坏情況,佢有外遇,你会点做?离婚?乍5知,忍落去?,,,吟既情況,十之8
9,有其他女人la,, 最好準備,為自己,為小朋友將來,爭取多D資產傍身吧,,,

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Pussyfoot 發表於 24-2-22 18:13
我曾經爆過一次,同佢講我既感受,佢叫我5諗咁多無謂野,要相信佢、相信自己。
...
呢番說話我前夫都同曾經同我講過,好似好感人但其實佢心入面已經有第二個。你既心情我好明白因為我都經歷過,係佢電話搵到咩証據佢都係吾認,講好多大話去掩飾,但同其他jm一樣,個天突然比我見到,要我知道真相,果刻我完全死心,反而輕鬆哂。

子爵府

好明顯香港有個固定女人,仲要一齊返大陸玩!

珍珠宮

佢對妳同小朋友經濟上慷慨,俾到好生活妳地,大時大節交人,無MISTREAT妳,無話唔要妳.........

點解妳仲咁多問題?

妳唔使咁多懷疑,因為我好肯定佢有女人..........但人生去到呢個鍾數,妳應該唔好咁天真

男人唔離開妳、俾到好生活妳、妳繼續可以做阿太........妳唔需要搞咁多事出黎!

珍珠宮

茶類愛好者 發表於 24-2-25 08:39
佢對妳同小朋友經濟上慷慨,俾到好生活妳地,大時大節交人,無MISTREAT妳,無話唔要妳.........

點解妳仲 ...

......定係妳要放棄依家舒服嘅生活、要離婚、做單親媽、自己開支自己負責返、仲有好多......

唔係就唔好搞事咁逼個男人

大宅

回覆 Pussyfoot 的帖子

樓主,我係過來人,我好明白你心情,多d搵朋友傾計,收係心入面會變成抑鬱,我老公仲恐怖,認識到結婚而家24年了,我舊年年尾先發現原來我老公瞞住我有5、6年一直係出面偷食,連賓妹都唔放過,唉,所以做女人自己多d愛自己,要發現既只會越來越多,知道太多野真係會心碎,我就係一個例子。

大宅

簡直係bullshit,買花 / 訂酒店房,呢啲咁惹人誤會既事,點會係小事呀。

真係幫老友做,應該事前要話比老婆聽,唔係比老婆發現先至講,一切都係賤男既藉口。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

幫朋友訂,真係當老婆弱智。

大宅

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:35
5識得答係咪冇佐佢5得,只知道由拍拖到分手、再復合結婚到宜家,已經有25年,超過佐我人生一半時間有多, ...
同路人,今年剛剛25年,過程好痛苦,唔知點算好

複式洋房

Connielai 發表於 24-2-24 18:47
呢番說話我前夫都同曾經同我講過,好似好感人但其實佢心入面已經有第二個。你既心情我好明白因為我都經歷過 ...

"個天突然比我見到,要我知道真相"
好有同感呀, 我一生人第一次睇到佢電話嘅message, 根本唔覺佢會, 原來真係冇樣睇架
個日真係神推鬼㧬, kiss 相都睇埋, 我睇到即時恐慌到啞兩日咁, 想嘔, 食唔到野, 兩日後好冷靜咁問佢, 佢話係好朋友, 笑死, message 入面話相愛左五年, 我已離婚進行中

男爵府

好媽媽勳章

euro1 發表於 24-3-6 20:46
好有同感呀, 我一生人第一次睇到佢電話嘅message, 根本唔覺佢會, 原來 ...

我屋企個件又會係為咗一個"好朋友"拋妻棄子!

子爵府

樓主,多日沒消息,你情況如何?平安嗎?

男爵府

Pussyfoot 發表於 24-2-21 14:51
事原8-9月前,C6大陸手機WeChat彈出訂花提示,好奇下㩒入去睇,原來C6上大陸日子與訂花日期完全吻合,再睇 ...

你老公唔響香港 你唔會知架咩?
佢平時番工 扮上左大陸?
星期六 日上去?

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

euro1 發表於 24-3-6 20:46
好有同感呀, 我一生人第一次睇到佢電話嘅message, 根本唔覺佢會, 原來 ...
既然佢地相愛咪送比佢,難得有人接收件垃圾。睇到真相仲好,再吾洗疑神疑鬼,亂諗野,如釋重負。離婚後重新出發,真係嫌離得遲,真係要多謝第三者比個機會我睇清c6真面目。

複式洋房

Connielai 發表於 24-3-7 16:54
既然佢地相愛咪送比佢,難得有人接收件垃圾。睇到真相仲好,再吾洗疑神疑鬼,亂諗野,如釋重負。離婚後重新 ...

So true!! It is hard at the beginning!
But we know it is the best possible option! Imagine... continuing will just mean unhappiness

子爵府

Connielai 發表於 24-3-7 16:54
既然佢地相愛咪送比佢,難得有人接收件垃圾。睇到真相仲好,再吾洗疑神疑鬼,亂諗野,如釋重負。離婚後重新 ...

同我諗法和經歷一模一樣

複式洋房

cupid0627 發表於 24-3-7 22:31
同我諗法和經歷一模一樣

冇錯, 佢背叛得一個, 送比你, 你只睇到佢好既一面,以後慢慢睇

複式洋房

cupid0627 發表於 24-3-7 00:12
樓主,多日沒消息,你情況如何?平安嗎?

多謝關心,依然健在,思緒混亂,只係想靜下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊