夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

呢度有無jm 身處加拿大,老公又喺香港做野,姓徐架?

我堂家姐37歲,上年識左個男人,係客嚟嘅,慢慢熟左就會私下約,最後當然拍拖,一直個男人都係扮單身,直至過年時消失左一星期,俾我堂家姐發現佢原來已經結左婚,堂家姐嬲到即刻講分手,仲block晒個賤男,賤男過年後立即返嚟求和,話自己同老婆一早無感情(老婆喺加拿大陪小朋友讀書)已經deal好左小朋友長大後會離婚,老婆同意各自各精彩等等

堂家姐有少少心軟,但始終唔信佢,後來個男人帶堂家姐見家長,男人父母都口徑一致,仲俾左老婆平時啲信息我堂家姐睇(其中一個信息真係寫到大家無晒感情,等小朋友18歲就離婚,又話要玩就玩遠啲唔好俾個女發現等等)…. 我堂家姐又再繼續同佢一齊

直到三月頭,個男人話要去加拿大探下個女,兩日之後收到個女人電話問佢係咪做人第三者,我堂家姐應該估到自己俾人呃左,立即斷纜啦,但個男人由3月8號開始到今日都日日收工喺我堂家姐公司樓下等,話要解釋清楚,好恐怖!個男人不斷用唔同號碼WhatsApp我堂家姐…..

大宅

回覆 Lovelovebear 的帖子

佢好鐘意你堂姐。

珍珠宮

春雪 發表於 24-3-15 13:31
回覆 Lovelovebear 的帖子

佢好鐘意你堂姐。

但我提左我堂家姐唔好戀愛腦 識左幾個月啫,人地有老婆架

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

第一次岀動父母,穿左煲仲來第二次?米玩啦,叫你家姐快點散水啦。

賤男死纏,搏你家姐心軟

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

kwhkwh 發表於 24-3-15 15:59
第一次岀動父母,穿左煲仲來第二次?米玩啦,叫你家姐快點散水啦。

賤男死纏,搏你家姐心軟 ...

而家個男人日日未到6點就喺堂家姐屋企樓下等,話點都想解釋清楚,我堂家姐驚自己心軟,唔想同佢傾,個男人唔知點解可以有咁多時間…

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

你搵個賤男既大婆都無用
響人地眼中你堂家姐都係明知男人有家室都痴埋去既小三。一日未離婚一日都唔應該信啲的鬼話。個大婆就算知又點? 或者呢啲人地一早知
叫你堂姐block曬斬爛全部當垃圾廣告電話得架啦,有啲野唔洗講咀白,男人真係愛咩,求乜心照,盡量cool煲都係想有得繼續做啲同女人一齊做既__事。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Lovelovebear 發表於 24-3-15 17:12
而家個男人日日未到6點就喺堂家姐屋企樓下等,話點都想解釋清楚,我堂家姐驚自己心軟,唔想同佢傾,個男人 ...

恐怖情人feel
有家室既狗公最中意扮情聖

子爵府

等個女18歲先離婚?當你表姐係sp 炸,你表姐到時已人老豬黃!叫佢死開啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Lovelovebear 發表於 24-3-15 17:12
而家個男人日日未到6點就喺堂家姐屋企樓下等,話點都想解釋清楚,我堂家姐驚自己心軟,唔想同佢傾,個男人 ...
37歲,唔系27歲,咩野係o 岩錯,你家姐心中有數。
企硬賤男,才是對自己心軟。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

littlefunpig 發表於 24-3-15 17:31
你搵個賤男既大婆都無用
響人地眼中你堂家姐都係明知男人有家室都痴埋去既小三。一日未離婚一日都唔應該信 ...

個男人係不停用唔同號碼WhatsApp 我堂姐,好癲,仲搵埋父母嚟做戲,趁老婆唔喺香港就搞搞震 我同左我堂家姐講,唔好搞到件事咁複雜,出面大把男人啦⋯⋯其實佢都明,而家佢係驚多啲

珍珠宮

alicewong18 發表於 24-3-15 17:38
等個女18歲先離婚?當你表姐係sp 炸,你表姐到時已人老豬黃!叫佢死開啦!
...

我媽都係咁同我姐講,話呢啲男人當你免費雞,趁個老婆唔喺香港就搞搞震,其實佢明嘅,而家佢係驚左個男人

複式洋房

Lovelovebear 發表於 24-3-15 17:54
我媽都係咁同我姐講,話呢啲男人當你免費雞,趁個老婆唔喺香港就搞搞震,其實佢明嘅,而家佢係驚左個男人: ...

講起免費雞,呢度都可能有人話同老婆冇感情,但又唔會離婚,大家明㗎啦。

珍珠宮

回覆樓主:

我朋友由佢男友個女出世果陣,就同佢講,等個女上小學,就會離婚,唔想個女太細個就無完整家庭,到個女十歲,個男人又話,個女需要父母係身邊,要再大啲,但一直都話同老婆無晒感情lo~
我朋友叫分手叫左十幾年,我唔明究竟係有幾唔捨得,不過真係分手果陣,個男人又飲醉又喊到,問世間情為何物,怪只怪大家時機不對,無謂浪費時間!

男爵府

回覆樓主:

由一開始這男人就講大話,沒有誠信,不可信賴

禁止訪問

珍珠宮

LamCheung116 發表於 24-3-15 18:51
個男人收皮喇,唔肯離婚,只想耽誤妳朋友既青春,自私到爆!佢只愛自己
...

係~佢根本就一心諗住享齊人之褔!
佢最後算係承認左,自己唔可以離婚,但佢又真係愛我朋友~

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

覺得你堂家姊蠢,易呃啫,出動埋父母呃人,成家都好恐怖,等小朋友18歲就離婚,個男人玩夠啦,叫你堂家姐斬纜。

禁止訪問

珍珠宮

LamCheung116 發表於 24-3-15 19:19
個狗公既愛真係好cheap,妳朋友唔好俾佢呃落去

分左la~只係覺得,樓主個親戚,應該遇到差唔多嘅男人~
不過我朋友個前男友本身無隱瞞已婚身份,佢本身係真係提左離婚,佢老婆拿拿林生BB留住左個男人,所以le招有時都唔係無用~

翡翠宮

Lovelovebear 發表於 24-3-15 17:51
個男人係不停用唔同號碼WhatsApp 我堂姐,好癲,仲搵埋父母嚟做戲,趁老婆唔喺香港就搞搞震 我 ...

個男人而家梗係係咁想求復合
老婆仔女唔響度有任何女肯都死lur
有女肯做二奶情婦仲要港女唔係過關果啲二奶雞
狗公特性,要記住果隻唔係人,只係一隻狗
對任何肯埋身(免費果啲)既女都伸曬利

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊