自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁即係有3段婚姻, 怪唔得知昨晚東張訪問個18歲講以前個爸爸, 講得咁怪啦!

https://www.stheadline.com/film-drama/3344957/%E6%9D%B1%E5%BC%B5%E8%A5%BF%E6%9C%9B%E4%B8%A8%E4%BD%95%E5%A4%AA%E5%89%8D%E5%A4%AB%E7%96%91%E5%8F%8D%E6%93%8A%E5%90%A6%E8%AA%8D%E6%9B%BE%E8%99%90%E5%BE%85%E5%89%8D%E5%A6%BB-18%E6%AD%B2%E5%AD%90%E9%9D%9E%E8%A6%AA%E7%94%9F-%E5%A5%89%E5%8B%B8%E4%BD%95%E4%BC%AF%E5%8D%8A%E5%B9%B4%E5%BE%8C%E4%BD%A0%E5%B0%87%E6%9C%83%E5%BE%8C%E6%82%94%E8%8E%AB%E5%8F%8A

何太前夫疑反擊!否認曾虐待前妻 18歲子非親生 奉勸何伯:半年後你將會後悔莫及
在昨晚(15日)播出的TVB節目《[color=var(--link-color)]東張西望》上,熱爆全城的76歲何伯及何太繼續受訪,連何太與前夫所生的18歲兒子亦有份聲演,分享與繼父何伯的相處的感受。何太否認自己結過三次婚,堅稱前夫更曾對她家暴,使她留下陰影。其後疑似「何太前夫」在網上現身,否認曾虐待前妻,甚至18歲的兒子亦不是他親生。

FB群組版主預告「何太前夫」將現身

《東張西望》連日來報道76歲何伯與43歲何太發展忘年戀,何伯為太太不惜與5名子女反目,細女更將與何伯的聯名戶口內的450萬積蓄取走,惹來何伯大感不滿,更斥子女貪財。事後上網上有不少關於何太身世的傳言瘋傳,當中有傳何太今次是三度結婚,有傳她與首任丈夫誕下兒子,而與第二任丈夫離婚後成功申請公屋,及後再戀上何伯。在昨晚播出的一集,何太聲稱自己只結過兩次婚,前夫更曾對她家暴,使她留下陰影。節目播出後,迅即成為網上熱門話題,FB群組「何伯&何伯老婆關注組🔞」的版主出PO,向何太表示收到你前夫pm並將會對她作出一系列指控。

自稱「我是何太的前夫」的人澄清兩項事情

結果一如版主所言,一個自稱「我是何太的前夫」的人,表示想向大家澄清兩項事情:「就著何太指控我虐待她,我必須澄清,這絕對不是事實!我自問我從來沒有傷害過她!她所謂的指控都是憑空想像出來,完全沒有任何事實根據! 我現在在這裏嚴重警告何太,假如他繼續對我作出不實指控, 我或許會向她採取法律行動, 向她追究我的損失。此外,我現在亦希望在此澄清,何太18歲的兒子並不是我親生的,而是何太與前前夫(第一任丈夫)所生的!與我沒有任何血緣關係。最後,我想在這裏奉勸何伯,請你立即遠離何太, 和仔女商討如何將損失減至最低, 不要行我的舊路。如果你繼續這樣下去,半年後你將會後悔莫及。」

333s    發表於 24-5-16 14:57
la_source    發表於 24-5-16 14:46

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

其實邊度有得呃,真係以為唔會出聲任佢講?

別墅

係咪前夫
有保留

不過肥太大話連篇
同樣信唔過

公爵府

何太語言藝術,虐待唔一定係身體,心靈都算。。你唔理佢,唔肯比錢。佢覺唔開心。就算虐待。。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

可能佢話第一任無註冊,唔算老公

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

又匿名
都唔知真定假
上一任都係個呀伯啦睇怕
伯識得上fb仲要用匿名咁出鋪去個關注組度?
不如個個三口六面上東張講飽佢啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

放長雙眼睇................

總之河馬信唔過。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

polliebb 發表於 24-5-16 14:42

第一任應該係大陸嫁
大陸只係領証 唔算註冊

珍珠宮

虎到金來勳章

littlefunpig 發表於 24-5-16 14:44
又匿名
都唔知真定假
上一任都係個呀伯啦睇怕

係囉,點解唔去東張講,最多唔出樣,起碼真實啲

男爵府

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 24-5-16 14:32
咁即係有3段婚姻, 怪唔得知昨晚東張訪問個18歲講以前個爸爸, 講得咁怪啦!

https://www.stheadlin ...

老屈虐待先可以快啲離婚,同申請公屋,大陸婆好識玩架。

babycam    發表於 24-5-16 16:05

男爵府

花生!花生!

大宅

回覆樓主:

wa....每次都咁爆

大宅

河馬一個大話接一個,何伯真係好自為之..

琥珀宮

mickeyeva 發表於 24-5-16 14:32

https://www.stheadlin ...

未就係,點會稱自己個阿爸做以前個爸爸

伯爵府

貝_貝 發表於 24-5-16 14:45

冇錯,仲會有社工幫忙,一般好快上樓

別墅

回覆樓主:

愈黎愈多人物出現啦,好睇過連續劇

琥珀宮

polliebb 發表於 24-5-16 14:42

唔出奇,佢唯一冇講大話係佢真係有個仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

淨係覺得河馬發誓當食生菜咁

大宅

貝_貝 發表於 24-5-16 14:45

如果帶埋落嚟嘅係個女,老屈性侵個女就可以離婚兼霸埋公屋,香港人有幾多個做得出,只能慢慢排隊

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大家都有勸何伯離開河馬, 唯獨佢自己戀愛腦都無辦法, 難聽講, 佢要去死唔比佢去死咩, 有佢鐘意點就點啦, 將來瞓街都唔洗可憐佢

girlbear    發表於 24-5-16 15:32

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊