自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

十一哥 發表於 24-4-7 19:35
你又知?有證據?人講你又信?定係你係當事人先?

當事人已過身,家人係Facebook 出咗post, 十二生肖姓氏醫生就係佢。
我係過來人,我群組好多人都有睇佢,嗰D人我係完全認識,出咗概問題不能盡錄。
如果有人想知多D,可以PM我

公爵府

虎到金來勳章

諾諾BABY 發表於 24-4-7 20:32
當事人已過身,家人係Facebook 出咗post, 十二生肖姓氏醫生就係佢。
我係過來人,我群組好多人都有睇佢, ...

咁你自己有冇睇先?人哋講你就信?

男爵府

十一哥 發表於 24-4-7 20:33
咁你自己有冇睇先?人哋講你就信?

你有睇?點解咁激動? 你係佢fans ?
我身邊係認識都有問題,仲要自己試?

公爵府

虎到金來勳章

諾諾BABY 發表於 24-4-7 20:40
...

我就係佢嘅病人,但係真係唔覺好似你哋講得咁衰囉!

公爵府

虎到金來勳章

諾諾BABY 發表於 24-4-7 20:40
...

仲有,如果真係發生咁多事,點解大家唔一齊去企出嚟去告佢?否則,有冇諗過呢啲網上欺凌,好容易抹殺一個仁醫咁多年嘅努力!!

男爵府

十一哥 發表於 24-4-7 20:50
我就係佢嘅病人,但係真係唔覺好似你哋講得咁衰囉!

因為你冇事發生就更係冇問題,你係好彩嗰個

每一個醫生都會有唔同嘅問題出現,但一有問題就話唔關佢事,真係話唔關佢事。

醫生係應該大家一齊再商討下一部點做。

佢拍嘅片係幫到好多人,喺徬徨嘅時候喺佢嘅片裏便係搵到好多資訊,同時病人數量倍數咁增多,好多嘢變咗質。

公爵府

虎到金來勳章

諾諾BABY 發表於 24-4-7 20:54
因為你冇事發生就更係冇問題,你係好彩嗰個

每一個醫生都會有唔同嘅問題出現,但一有問題就話唔關佢事, ...

你咁講,我都差D俾你動搖到!但都係咁話啦,自己睇開又跟得咁好, 無啦啦又出去轉睇第二啲醫生咩!

公爵府

諾諾BABY 發表於 24-4-7 20:32
我係過來人,我群組好多人都有睇佢, ...

我信你!多人讚未必一定好!就好似上面提及嘅柳醫生,我好朋友幾年前搵佢做手術,好不幸有問題,柳醫生一直話係正常,手術好成功… 呢件事困擾咗佢好耐,直到今年搵到第二個醫生願意幫佢再做手術,問題終於解決。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊