自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

CathyLss 發表於 24-5-13 03:04
會唔會本身就無打算發展香港呢個咁細既市場?本地曝光率少自然少左人識,外國就算更加紅既歌手應該都好多香 ...

佢好想返香港的,只係佢愛国既心令到佢比黃媒同黑暴杯葛
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

水晶宮

viton 發表於 24-5-13 07:25
2019 x 暴事件
就係因為愛國
好多人不滿佢

2019唔係剩係反佢一個,全世界只要唔係黃色都被人駡到九彩啦
越勁就越大力反,唔反低王嘉爾,啲核突嘢邊有機會紅
就係呢個機會,王嘉爾喺外國就靠實力紅遍全球,呢幾年人哋做咗好多嘢。我都係睇外國音樂節先認識佢,並不是佢愛國而留意佢

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

佢真係香港嘅真真正正頂流!聲色藝俱全 ,人品又好,冇得頂

珊瑚宮

回覆樓主:

香港咁細市場, 個班賤格顏色人鍾唔鍾意佢有咩無問題, 人地IG 3千萬人follow呀。
係紅不過羅湖, 先會只在香港
呀,有去外國演出, 睇過相就知細場&阿嬸得小量, 否則香港報章仲唔蓋天報導咩, 但作都作唔出囉

男爵府

真係未聽過佢個名喎。唱歌好好聽㗎?

公爵府

牛年勳章

lemontea520 發表於 24-5-13 07:52
佢好想返香港的,只係佢愛国既心令到佢比黃媒同黑暴杯葛

所以D黄人成日話:而家仲分黃藍?
真係好好笑! 最鍾意分黃藍嘅係佢哋

公爵府

牛年勳章

cbeyond 發表於 24-5-13 07:54
香港咁細市場, 個班賤格顏色人鍾唔鍾意佢有咩無問題, 人地IG 3千萬人follow呀。
係紅不過羅湖, 先會只在 ...

我諗家燕姐或者咪咪姐去美加登台仲勁過佢哋

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

Jackson其實好愛國的,所以被香港黃媒抵制,好彩仲有TVB珍惜他,黎芷珊的訪問做得好好,見到Jackson對父母的愛就知他是一個乖仔。仲有903 只會支持某些歌手,好黑暗。
其實Jackson, GEM, 李玟都好愛國愛港,偏偏他們就紅出國際,但在香港就被冷待。

男爵府

回覆樓主:

我鍾意咗王嘉爾7年,佢好愛香港,訪問成日提香港茶餐廳同小食 香港旅發局曾經請佢做香港旅遊大使,已經拍晒宣傳片 ,2019事件,佢咁紅而唔撐黃就成為咗黃人攻擊對象,本來返香港做團嘅演唱會,黃人話要去接機團嘅演唱會都取消香港旅發局拍晒啲片都出唔到網上有得睇㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

alau2021 發表於 24-5-13 01:36
香港媒體俾嗰隻李百佳控制晒,佢捧自己嗰12隻又點會報道Jackson
嗰 12 隻妖怪真係算吧啦,唱又唔得跳又唔得樣又唔得 成班 MK 仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

白玫瑰 發表於 24-5-13 01:13
佢好正架
唔止正,仲好細心,超級暖男
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

yk2 發表於 24-5-13 01:20
當然唔係,佢一人紅出國際,在巡演到英國時,已在台上爆鬧BBC及一些外媒抹黑中國不停製造不實新聞。

他很 ...
佢鬧 BBC 同黑媒真係認到爆

寶石宮

Roblox 發表於 24-5-13 01:54
最搞笑係班騎呢怪只不過係上CNN接受訪問,大部分仲要好似啞左一句英文都講唔出,啲粉絲就興奮到周圍宣揚, ...
你睇 Jackson Wang 開巡迴演唱會場場爆滿,嗰 12 隻妖怪開嘅所謂巡迴演唱會仲要被 cancel,一睇就知道邊個係國際天王巨星啦

男爵府

有啲場仲取消左
真係以為自己好勁
佢哋老闆有無高估左呀

Jackson開演唱會真係要搶

寶石宮

Cheddar85ang 發表於 24-5-13 07:50
佢嘅工作版圖有無香港都唔重要,世界各地拍廣告做代言人都已經好忙,工作全部都係佢自己接,佢自己想點就 ...
Jackson 代言嘅國際品牌就真係勁啦,邊度似得嗰 12 隻妖怪幫某些國際品牌影幾張相,間唔中就去 LANDMARK 出巡吓就係超級代言人咩,佢哋着到嗰啲牌子成個低 B 仔咁,著 cheap 晒,係佢哋先至會着大大個牌子係心口,成個大陸人咁

侯爵府

cat_hellobb 發表於 24-5-12 23:52
佢簽比韓國公司,會否主力唔係香港,2023澳門開演唱會,2024國內多個地方開,揾重多錢係國內!

油頭粉面 ...

去世界各地開concert都大受歡迎,偏偏喺自己出生地有班昆蟲令佢卻步,損失嘅並唔係Jackson而係佢香港嘅樂迷。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

靚仔,有才華,唱得又跳得,真係正到誇啦啦
果d剩係識得塞住銅鑼灣是但嗌幾吓就叫頂流偶像,得啖笑

寶石宮

Jackson 個 IG 起碼唔使俾錢買啲 followers

子爵府

Lilyforest 發表於 24-5-13 08:44
去世界各地開concert都大受歡迎,偏偏喺自己出生地有班昆蟲令佢卻步,損失嘅並唔係Jackson而係佢香港嘅樂 ...

我都想睇佢演出

水晶宮

esmehouse 發表於 24-5-13 08:42
Jackson 代言嘅國際品牌就真係勁啦,邊度似得嗰 12 隻妖怪幫某些國際品牌影幾張相,間唔中就去 LANDMARK 出 ...

唔止代言嘅都係真正名牌,連佢自己出嘅牌子我覺得做得都唔錯。因為去睇Jackson演唱會時,在座好多fans都著住Team Wang出品嘅衫,不同時期嘅出品都有,幾成功㗎

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊