自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

支持前夫上東張!

男爵府

我要passion 發表於 24-5-16 14:57
佢發誓話如果講大話,一世變窮光蛋。

呢個誓好笑,未見過咁「毒」。

開口離唔開講錢

大宅

2024年龍年勳章

睇咗一啲呢個何伯何太關注組嘅留言,有啲網友話呢個關注組嘅版主好興用匿名出 post 嚟谷流量,唔係好可信。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知呢個真定假,但係肥婆用到虐待字眼,如果唔係真,對家一定唔忍佢,除非收咗錢!

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

polliebb 發表於 24-5-16 14:42
可能佢話第一任無註冊,唔算老公
我又係咁諗

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Goldfat 發表於 24-5-16 15:20
支持河馬前夫上東張或一線搜查,真相越揭越明。

花生漲價不少

仲要繫上成
attach0/tmp/phpcDrY6B

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

何太係香港確是結過兩次婚,第一次係左陸唔計啦,前夫虐打佢真係唔知真假,但唔愛佢係可以肯定,因為沒有送流星鎚/鑽介啊,得間公屋還要交租架。

男爵府

18 歲仔⋯ 正常唔多理人,仲肯面對採訪者接受聲音訪問(雖然打了少少格仔)⋯? 奇怪⋯

欣田邨五年前正式入伙,即她與上一任離婚那年入伙⋯

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

maozit 發表於 24-5-16 16:06
18 歲仔⋯ 正常唔多理人,仲肯面對採訪者接受聲音訪問(雖然打了少少格仔)⋯? 奇怪⋯

欣田邨五年前正式 ...

原來5年呀?之前有JM話2年..........不過點都好,依佢講, 佢5年前離婚至同仔申請公屋,咁咪既一離就差唔多就可上樓?

咁快? 咁奇?佢點做到架?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

如果母子感情好,見到阿媽俾人蝦,遮樣出來講兩句,合理。

珍珠宮

開心吸收勳章

阿仔可能係收錢做嘢

男爵府

回覆樓主:

匿名唔會信囉,之前大仔都係匿名,但睇番相對番年紀,啲用詞唔似咁大年紀寫,似連登仔寫多啲

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

阿仔仲要靠佢養,住等,乖乖地説話就梗架啦!可能講完有打賞!

大宅

回覆樓主:

同埋佢亞仔訪問個環境周邊環境同之前何太既有出入,何太訪問嘅時候客廳電視邊係組合櫃,佢仔訪問嘅時候廳電視旁邊嘅擺設完全唔同,冇理由公屋二人單位個廳,可以大到放兩部電視掛

大宅

回覆樓主:

我段估下冇痛苦,第一任係大陸男人,即係而家個仔親生老豆,可能冇註冊過所以佢咪唔認結過婚, 跟住同第二任香港男人,離婚後攞到公屋(佢自己聲稱),跟住到阿伯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

藍眼 發表於 24-5-16 16:17
阿仔可能係收錢做嘢

呀伯對2個月都比佢洗曬腦
更何況佢個仔
洗左18年腦呀媽講乜都當真理

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

肥河馬有幾多個前夫?
個個前夫都以為自己係第二任,但事實可能係第三任、第四任……,識個阿伯都可以咁快行埋發生性關係,肥河馬真係好隨便好濫交

伯爵府

天貓 發表於 24-5-16 15:19
河馬都係不可信,又話比人虐待,又咁急去搵老公,覺得大話連篇

主持問佢係咪叫過人介紹男人比佢,她說無印象我先眼突,之後何伯要講佢又跟住講,唔通突然記憶返晒嚟?!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

支持前夫打去東張報料

珍珠宮

rubycourt 發表於 24-5-16 17:04
主持問佢係咪叫過人介紹男人比佢,她說無印象我先眼突,之後何伯要講佢又跟住講,唔通突然記憶返晒嚟?!
...

瀨得就瀬到一乾二淨又可以突然失憶一開始已經目標明確…要搵老公講大話面不改容昨晚係交足戲….

但佢咁急,成件事全部發生嘅時間咁短,真係幾難搵人信佢…. 唔係為

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊