自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

popocat 發表於 24-3-30 19:51
冇錯
我鍾意FC, 但古淖文冠軍係實至名歸,同埋佢一直都好謙虛。
...

係囉,佢段訪問,講到古好似贏了冠軍就好囂咁,真係想問何出此言?雖然我冇一直追中2,但有時見東張啲訪問,古對答好正常,亦好謙卑,唔覺佢有一點囂。唔明點解阿auntie 咁講佢囉!
Childhood is journey, not a race.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

又刷存在感!

男爵府

佢自己認為啫
人地古又謙虛又努力
一步一步爬上黎
佢憑咩咁話人地
古係實至名歸

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢好冇禮貌!
唔鍾意可以評人歌藝,冇問題。但係用嘲笑嘅語氣話人"油膩、老油條、別自high "等好乞人憎
佢身為樂壇前輩,使唔使咁?

男爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

甄阿嬋真係傳說中的烏龜王八蛋,佢唔出聲無人話佢啞㗎

子爵府

我要passion 發表於 24-3-30 18:10
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240330/mobile/bkn-20240330100212984-0330_00862_001.html? ...

佢唔係病嘅咩?好心佢休息下,咪乜都關佢事

子爵府

carolwongmama 發表於 24-3-31 01:18

老虔婆,最憎係佢,只要佢一日仲喺世上,某個人一日都開唔到紅館

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jane1983 發表於 24-3-30 18:33
古浮沉咁多年,參加比賽想借個機會再發展演藝事業,有努力有付出,唔係罪大惡極。何必咁踩佢。

鍾意另一個 ...

咪就係!
經過中一大家都知係羣體發展,所有活動都係一齊出,其實佢哋自己幾個都冇爭鬥,嗰啲有心人諗多咗

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

20162016 發表於 24-3-30 21:58
其實佢都食過呢行飯,依家做咗前輩,唔望佢提攜後輩,但大家同行都唔駛咁講嘢,都幾十歲人啦,呢啲行為唔 ...

佢真係繼續耕田啦。上乜嘢鬼網睇香港娛樂圈嘅嘢啫

子爵府

佢幾時變成管家婆咩都要管,咩都要批評,令人討厭
古攞冠軍是好正路,因為當晚佢表現得最好

伯爵府

某程度上古係有d油膩感
我個人都係咁覺得
但我又唔覺古有咩誇張
但甄小姐作為前輩咁樣公開批評
就唔係好恰當

大宅

古一直在中二接受批評,後半部份亦有改善佢所謂什麼江湖味。佢十幾年浮浮沈沈,稍微有成績呀老前輩咪踩人唔駛本

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

夠佢誇張?巨肺喎,家陣叫你唱舞台劇女高音呀?唱功超老土超誇張,作為一個前輩級,雖然outdated但你講野合理嘅,有人會聽,唔合理就唔該你番去養老,以歌論歌,古係唱得好好聽,點都好過米糕成日唱到就死咁。otherwise好老實我都麻麻地古嘅外貌,樣怪怪地好似拿埋一注咁。

珍珠宮

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240330/mobile/bkn-20240330100212984-0330_00862_001.html? ...

尼個亞婆都好煩,成日扮判官,睇下下一個邊個吾好彩
好心未扮心直口快黎踩人啦,做前輩就比d風度比d鼓勵人

水晶宮

回覆 Anpanmama 的帖子

真係,睇訪問,見輝智和古的互動,都係好友好,有d兄弟班feel。人到中年,參加個比賽追夢,大家盡力做到最好,可以係互相輝映,大家都展現自己出色的一面,唔一定要你死我亡的。

珍珠宮

陳小b 發表於 24-3-30 18:41
Agree.. 好似咩都關佢事咁。。

我都想講,咩都有佢份,咩都抽下水,睇見佢就煩!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

我覺得古係實至名歸

複式洋房

子爵府

賽制系最尾首歌評冠亞季,feeling good明顯系唱得好過記憶棉,假音唔得,可能唱腔較舊唔係好識假音。年代唔同晒而家唱歌有假音有氣聲,如果甄妮唱又如何?可能全部用真聲唱。
佢咁多年性格都無變,強悍大女人性格,男人都未必鍾意呢類女人,明白點解佢老公要同佢離婚揾另外溫柔女人

子爵府

carolwongmama 發表於 24-3-31 01:18
形容得好啱,佢間唔中就出嚟踩下人,刷存在感,抽水博出位佢就最叻,好無品,古淖文係實至名歸

首頁
23456...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊