自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

亞參雞飯裝修好普通, 唔係特別,
如果一入去坐得唔開心, 咪起身走人囉
又唔係得佢一間

不過我係旺角食過呢間, 店員無你講到咁衰
我食海南雞, c6 食豬手飯都好好味

珍珠宮

buklaylay 發表於 23-10-3 20:08
樂富商場同中環街市 (Central Market)

謝謝分享

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

我試過有次去茶木,佢要我坐嗰位係背脊有條嘢頂住嘅,咁佢入邊仲有張卡位,佢話係已留座嘅,我咪走囉,第二次等佢冇咩人先再去,點解我再去呢,佢哋目的就係想趕客嘛,令我覺得必須再去

伯爵府

次次聽到香港係美食天堂,
都好毛管凍

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有啲店員係咁, 佢地啲服務真係冇服務

公爵府

回覆樓主:

睇見你張相,真係面壁食飯,食都食得唔
舒服,香港地食餐舒服飯真係唔易。

第一次上當就算啦,下次唔好再幫襯。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mariefish 發表於 23-10-3 21:48
我試過有次去茶木,佢要我坐嗰位係背脊有條嘢頂住嘅,咁佢入邊仲有張卡位,佢話係已留座嘅,我咪走囉,第二 ...

講得好好,笑了

伯爵府

Huuu 發表於 23-10-3 15:05
係都要客人甘坐
前後都有幾張吉卡位
兩個人要平排住,中間還要間塊膠板!

咁坐,點食呀!
計埋加一,成舊水一個雞飯要咁坐,我會調頭走,唔幫襯。

Skytree1000    發表於 23-10-4 11:23

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊