醫護健康

跳至

首頁

尾頁

別墅

13歲女月經嚟咗兩年,但最後一次今年二月嚟完之後一直到而家都冇,請問係咪應該要帶佢睇成人婦科醫生呢?早2個月有問過兒科醫生兒科醫生表示20歲前都會係比較混亂,無需擔心,但我又有點擔心,請指教

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

無需擔心

男爵府

回覆 南瓜栗子 的帖子

穩陣睇吓中醫調理下
sweetapplebb

複式洋房

南瓜栗子 發表於 23-6-9 00:01
13歲女月經嚟咗兩年,但最後一次今年二月嚟完之後一直到而家都冇,請問係咪應該要帶佢睇成人婦科醫生呢?早 ...

你個女會唔會成日坐?好小出街?
我個女之前都係咁,兩三個月尼一次,後來我要減肥,每晚拉埋個女陪我行15分鐘斜路,然後佢而加每個月都準時尼m, 所以久坐不動,會對婦科唔好

別墅

szesze111 發表於 23-6-28 00:55
你個女會唔會成日坐?好小出街?
我個女之前都係咁,兩三個月尼一次,後來我要減肥,每晚拉埋個女陪我行15 ...

Exactly,成尊佛咁日日得喺度

複式洋房

南瓜栗子 發表於 23-6-28 01:11
Exactly,成尊佛咁日日得喺度

不如 你叫佢陪你落公園打羽毛球,或者叫佢陪你多d落公園行下,你叫佢自己去做下運動, 實搞唔掂, 真係要叫佢陪你先有可能, 每個月煲一次豬腳薑,我個女如果遲左未尼, 食完豬腳薑,第二日就會尼m

別墅

szesze111 發表於 23-6-28 08:01
不如 你叫佢陪你落公園打羽毛球,或者叫佢陪你多d落公園行下,你叫佢自己去做下運動, 實搞唔掂, 真係要 ...

佢話我知上個月都有嚟,不過係幾滴,我睇完你嘅提議,呢個星期都有叫佢落去游吓水,今天來了,嚟緊就睇吓啲量正唔正常

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊