夫婦情感

跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

靚靚C9 發表於 24-5-1 20:02
“好似俾人開發咗咁" 已經似出咗事,反應好難造假,尤其好耐無做就更加。
...

問心一切咁多年我仲好愛佢,但係一諗起個畫面就接受唔到,我成日安慰自己係咪我諗多咗,可能冇嘢呢

複式洋房

kaman06 發表於 24-5-1 05:39
其實, 你對佢係點ga?當年你係點追佢? 你仲有冇能力再追佢一次?如果仍然心愛佢, 請你好好愛佢, 愛佢 ...

我決定今晚同佢講清楚問清楚,因為真係已經纏繞咗我好耐,希望得到解脱,雖然心中已經有答案,不過希望唔係咁

男爵府

我都45+,結婚十拍拖20+ 和兩個小朋友都中學…,我可能有小小明白你太太。
我覺得佢想有人關心同被愛…佢未必已出軌。
我都成日同老公講要打減肥針、etc. 我只係想靚d,唔想老。
你多d 同佢兩個人去食飯、去旅行,應該會好d.

大宅

lmklmk 發表於 24-5-2 10:27
我決定今晚同佢講清楚問清楚,因為真係已經纏繞咗我好耐,希望得到解脱,雖然心中已經有答案,不過希望唔係咁
...

其實女人想要既野係好簡單,係要feel到有愛,有關心,有性生活,得閒會攬下,錫下,拖下手咁。女人對一個男人死心唔會一日半日既事,必定經過好長時間先會對一個男人心淡。可能你之前係做得唔夠好,你老婆feel唔到有愛。試下同佢傾下,睇下佢對你既睇法,你要比多d 心機同老婆修補關係呀。

大宅

lmklmk 發表於 24-4-30 23:43
上次我同佢行房期間,怱然問我覺得佢靚唔靚,又同我講想去整容修身或者試下隆胸,我話依差唔多50幾歲嚟隆胸, ...

你老婆已經50幾了?

複式洋房

Mamashum 發表於 24-5-2 11:23
其實女人想要既野係好簡單,係要feel到有愛,有關心,有性生活,得閒會攬下,錫下,拖下手咁。女人對一個 ...

我有一段時間工作很長,所以可能怱略咗佢,佢都有對我講不滿,跟住我會對佢好啲,佢又話我只係為咗迎合佢,唔係真心想對佢好

複式洋房

sasaki_peach 發表於 24-5-2 11:45
你老婆已經50幾了?

今年年尾50

珍珠宮

暗示俾佢知你已經感覺到有啲野,但你仲好愛佢,提醒佢大家要好好珍惜對方,如果佢仲緊張呢頭家,佢自己識收

複式洋房

lmklmk 發表於 24-4-30 18:27
相識到結婚廿十幾年,有兩個十幾歲小朋友,大家工作都好忙,又因為小朋友同工人在家,性生活近乎冇,最近發現老 ...

你一日無證據係捉姦在床
都唔可以斷定太太出軌

你最多只係可以懷疑
但懷疑又有咩用
疑生疑鬼只會搞到自己唔開心

你問太太
佢一定死口唔認
因為你無證據證實到係
你發現的野
佢都可以有藉口解釋得到

你不如自己諗下以下scenrio:
1. 當無事繼續落去
2. 真真正正咁去搵佢出軌的證據 (用咩方法你自己諗啦)
3. 俾你真係發現到證據證實係出軌,咁你會點做?修補關係定係離婚?
逝去感情如何留得住?

男爵府

lmklmk 發表於 24-5-2 11:47
我有一段時間工作很長,所以可能怱略咗佢,佢都有對我講不滿,跟住我會對佢好啲,佢又話我只係為咗迎合佢,唔係 ...

可能佢覺得你冷落咗佢,佢只係想吸引你嘅注意力呢,而且女人到了這個年紀突然覺得自已個樣老得好快想繼續keep靚啲,先至想去做醫美療程,

男爵府

其實你講吓想多d陪佢食晚餐,等佢同個同事少d -齊先。

複式洋房

AndesChan 發表於 24-5-2 12:10
你一日無證據係捉姦在床
都唔可以斷定太太出軌

當無事發生真係做唔出,所以決定問清楚,之後再觀察,起碼俾佢知我有懷疑,當然我覺得佢應該都唔會認,但係佢解釋到我可能會選擇相信,如果認,要睇下係思想上定肉體上,老實講,思想上我仲可以接受,肉體上我真係接受唔到

大宅

lmklmk 發表於 24-5-2 13:26
當無事發生真係做唔出,所以決定問清楚,之後再觀察,起碼俾佢知我有懷疑,當然我覺得佢應該都唔會認,但係佢解 ...

如果佢話畀你聽淨係精神上你信唔信?

複式洋房

rai_fc 發表於 24-5-2 12:36
其實你講吓想多d陪佢食晚餐,等佢同個同事少d -齊先。

其實都想搵佢食lunch,不過好多時都夾唔到時間,晚餐我又要陪兩個仔食飯,有時佢收得夜我都會專登揸車接佢收工,返到屋企陪佢食埋飯我先去瞓,因為我返工返得早,我都明白有時同同事食飯可以下分享工作上嘅嘢係開心嘅,但係成日都係呢個同事真係令我好懷疑,我自己有時都會同成班同事食嘢吹水飲下啤酒,不過次次都係一大班人

複式洋房

090922 發表於 24-5-2 13:34
如果佢話畀你聽淨係精神上你信唔信?

睇佢當時回答我嘅反應係點,如果係誠懇我會選擇相信

男爵府

你不如直接同老婆講,佢成日同位男同士食晚飯,你唔高興。好過直接問佢係咪出軌。
Just my humble opinion

複式洋房

lmklmk 發表於 24-4-30 18:27
相識到結婚廿十幾年,有兩個十幾歲小朋友,大家工作都好忙,又因為小朋友同工人在家,性生活近乎冇,最近發現老 ...

你攤牌之前 ,應該諗清楚先當你老婆已經同條友上過床,你又仲想唔想繼續同佢一齊?
如果你接受到, 又原諒佢亦可以繼續愛佢,
個做法係唔同

複式洋房

mygoodluckbb 發表於 24-5-2 15:46
你攤牌之前 ,應該諗清楚先當你老婆已經同條友上過床,你又仲想唔想繼續同佢一齊?
如果你接受到, 又原諒 ...

如果思想出軌可以接受,會盡力修補關係,但係肉體出軌,我真係接受唔到,但係唔會同佢離婚住,等兩個仔成年先,會繼續响屋企人面前扮演夫妻角色

複式洋房

回覆 lmklmk 的帖子

你兩個仔幾大呢? 其實佢真係冇肉體曳曳,你根本永遠唔會知, 因為佢唔會對你承認 除非你捉姦在床你心裏面根本都覺得佢已經同男人上咗床 ,咁喺你等佢個仔到成人再同佢離婚呢段時間 ,你係浪費緊人生

複式洋房

mygoodluckbb 發表於 24-5-2 16:50
回覆 lmklmk 的帖子

你兩個仔幾大呢? 其實佢真係冇肉體曳曳,你根本永遠唔會知, 因為佢唔會對你承認 除非 ...

17同14,真係唔想影響到兩個仔,尤其係細果個,浪費人生去换返兩個仔有一個健康成長嘅環境,我都覺得值得

首頁
23456...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊