想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我上個月1/4 嚟m ,不過不嬲嚟m 都會推遲,所以唔準,我同老公想要bb,四月份用咗CB 排卵棒check 到18&19號哈哈笑,所以應該20/4 排卵。
到咗琴日1/5 我第一次驗孕晨尿唔記得影相,有一深一非常淺,過咗幾個鐘就見到明顯一深一淺。
於是今日晨尿再驗,因為我用曼秀,佢話1分鐘後有結果,10分鐘後結果係點都當無效,大家幫手睇睇相係咪中咗?
希望成功,我呢排睇好多文章,好希望中咗加穩定(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
attach1/tmp/phpe4ydfS
attach2/tmp/phpuH0Yad

複式洋房

心鈴 發表於 24-5-2 14:47
我上個月1/4 嚟m ,不過不嬲嚟m 都會推遲,所以唔準,我同老公想要bb,四月份用咗CB 排卵棒check 到18&19號 ...

上面好似睇唔到圖二,補圖

attach1/tmp/phpCtM6oN

複式洋房

過多兩日再驗,有時間可以去做埋抽HCG睇下數字有冇>5

複式洋房

siuyingkk 發表於 24-5-2 15:53
過多兩日再驗,有時間可以去做埋抽HCG睇下數字有冇>5

喺邊度可以做抽HCG? 普通家庭醫生定婦科診所? 謝謝

複式洋房

https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=19601133

我搵到以前JM分享唔洗醫生紙的,建議去前打去問多次COMFIRM~

祝你好孕!!

複式洋房

siuyingkk 發表於 24-5-2 17:08
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19601133

我搵到以前JM分享唔洗醫生紙的,建 ...

感謝你分享呀

複式洋房

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊