夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

DEL

別墅

回覆:成日要睇C6心情面色做人,好辛苦!!

唉,我C6都係咁!少少事就繞埋雙手黑起塊面,好似成村人得罪佢咁!以前,我會忍佢,因為費事俾6299及我的家人知!但依家我絕對5會忍佢,有咩不滿就直接話返佢,5好俾佢覺得我好蝦!所以樓主,你要係適當既時候反抗呀!

男爵府

你地識左咁耐佢都係咁?? 之前你地既溝通情況係點??

珍珠宮

回覆:yuenbaby12 的帖子

比我嘅感覺是你老公并不愛你-_-#

大宅

你老公幾歲?係咪未成熟,未長大?

男爵府

點解啲男人唔可以細心啲對大肚婆?唔可以就下自己?我次次又嬲又要忍,攪到成日肚痛,醫生話再係咁會早產,要留家休息!留家休息要對住佢、我寧願返工!佢今日又發脾氣,因為打機連輸3局,仲要輸咗不停爆粗,我唔想肚內的BB聽到,咪話佢囉,點知仲惡過我,我唯有忍忍忍!希望BB出世,對BB好過對住佢!

大宅

男人好多時係吾會理女人感受:

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

子爵府

我果件都係成日黑面架,對得佢多人都癲

伯爵府

我果個都係咁,我要睇佢心情做人,一唔高興返來就搵野爆你一獲甘!
完全唔覺得自己有問題!
我就黎比佢搞到精神有問題

我成日唸:好對唔住我媽咪,當初點解嫁呢個老公,我地都係奉子成婚,我寧願選擇唔生,唔洗綁死自己!而佢有咩鬧交都即刻走出街!

男爵府

BK Milk勳章

我老公夠係啦,由我識佢到而家9年了,
我都係奉子成婚,仔都8歲,女都7歲了,而家仲有第三胎!
我老公出名脾氣臭,火爆!
小小野發脾氣,打機死Q左狂爆粗口,
屋企有咩唔順眼,全部掉掉掉,
不過就算脾氣點差...佢從未打過我一下,
有時同佢嘈交,我同佢成晚互不理彩,
到訓既時候我都仲係那住那住痛,
之後佢就無好用力咁攬住我訓,
咩甜言蜜語都無,
男人係咁唔識表達,有咩都黑起塊面先!

別墅

點解男人唔明白女人娶來做老婆是要錫的,一個女仔由小到大,父母疼愛,到嫁咗人妻,要料理屋企,要生子,要服侍老公,仲要看面色,受氣,只因為愛!!!如果男人唔知道要珍惜,唔知道要改變的話,遲早會失去:;pppp:

首頁

尾頁

跳至