跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

yeah~~~~~~~ chapman媽﹕如果你收到佢張相,真係要send黎睇下呀﹗

原文章由 chapman媽 於 08-12-5 10:32 發表
yeah yeah 粉絲出左世啦, 好叻女呀, 成七磅重呀, 希望快D見到佢個樣就好啦, Christyc, take care呀

大宅

恭喜晒呀~~~雙喜臨門﹗

原文章由 adakitty 於 08-12-5 14:56 發表
各位靚媽..

終於考完..pass 左啦..考既時候個心pop pop 跳..
仲驚過前果兩次..如果衰左都唔知點算..好睬o者..
多謝哂你地既support...yeah..

另外我有另一個消息宣佈...就係..我岩岩check 到..
出年8月. ...

大宅

你要保重呀﹗

個stack up,婆婆會陪住佢玩﹗加上係磚地,所以地板無事﹗哈哈哈~~~

原文章由 w2b 於 08-12-5 20:07 發表
我黎喇,病左一日呀。好耐未咁病過。斷續係鋪杘度半日。啱啱先起到身咋。燒到我懵左呀。做呀媽以黎都好似未咁病過,辛苦c 我。

一上黎就有喜事。
Adakitty, Congrats! 屋企有2 個熱閙好多架 其他媽咪都係時候唸唸 ...

大宅

哎呀~~~~

蝦米,姨姨鍚鍚﹗

原文章由 Christyc 於 08-12-9 15:27 發表
謝謝你哋 ah

Chapman ma: btw, 冇咩宮縮痛 wor...

aiya...好黑呀!!! 頭先蝦米撞親流血變咗豬皮咀呀...嚇C我 la...

大宅

早呀~~~各位靚媽。

ada你老細係咪見你咁快生第二個,唔咁就你呢﹗真係衰﹗

大宅

嘩~~~~~~ 真係幸福~~~~~~~

原文章由 chapman媽 於 08-12-10 11:50 發表
勁開心呀, 我一路都好恨買一個digital相架放係公司, 但係我就choose用D錢係對小魔怪身上, 頭先有人送左一個比我呀 開心C我啦

大宅

我會plan plan架喇﹗

原文章由 chapman媽 於 08-12-10 11:39 發表
都唔快架啦, 兩個差兩年係好好架, 你...要快手啦

大宅

咁........請問有無"2"呢?哈哈~~~

原文章由 chapman媽 於 08-12-10 12:21 發表
aiya, 最近先睇到呢個呀, 早D見到你就可以買比心B一歲生日啦

大宅

唔緊要,好似我地之前講﹗或是心b識講野時,會話我知﹕媽咪,我其實唔係咁鍾意阿pooh架咋﹗哈哈~~~

原文章由 chapman媽 於 08-12-11 08:42 發表
好似冇呀, 我問下再覆你啦

大宅

chapman媽﹕駛唔駛咁早?

mama530﹕toonsland有得賣,都有其他公仔。你可以睇睇﹗大約$90

原文章由 mama530 於 08-12-12 10:03 發表
lic9:
想問你之前買俾心b 對pooh 鞋 (係屋企著又唔跣個對)係邊機賣?
幾$同埋有冇其他公仔?
我都想買對俾 Ryan , 佢隻腳仔成日凍冰冰...

大宅

GOOD呀﹗o岩o岩好趕得切呢幾日又凍o既天氣喇﹗

仲有﹕早晨~~~各位靚媽﹗

原文章由 mama530 於 08-12-12 15:37 發表
lic9:

我最終買左對 cookie monster 俾 Ryan 呀~
都好靚嫁!

大宅

twin kimmy 打兩針呀~~~~陰公囉﹗

原文章由 MoJoJoJo 於 08-12-15 09:03 發表
早晨呀靚媽們!

kimmy 今朝又去打針針啦...
今次係肺鏈同流感第二針

大宅

都無留意添﹗

29/12 迫左老公放一日,佢牛一呀﹗我話﹕對自己好d啦﹗應該會同佢入海洋公園﹗

2/1放,都係一個好提議喎﹗

原文章由 chapman媽 於 08-12-15 10:50 發表
我都係諗緊攞埋29, 30, 31 & 2號, 咁攞4日假就可以放11日呀

大宅

哈哈~~~ 可能過左心b囉喎﹗

原文章由 MoJoJoJo 於 08-12-15 14:07 發表
wow 攞 4 日放 11 日呢個 plan 真係好好呀! 不過咁既時勢我唔敢放假呀....

同 kimmy 打完針針番黎啦
佢上個 week 突然大隻左
要著加大碼片片
比上個月重左 2 lbs ...

大宅

心b宜家26lbs,過左未先?哈哈~~~

jojo,我幸福少少﹗阿女痴老豆多d,我有得休息下﹗

原文章由 MoJoJoJo 於 08-12-15 14:16 發表
keke 依家應該同心 b 差唔多, 仲似 twins 呀! :p

大宅

係呀﹗

所以plan緊o個日帶埋兩個媽媽去﹗我阿媽同老公同一日生日,奶奶就過左65,即係一行五人,得我一個要比錢。不過我會去我附屬協會買飛,$170@,平少少咁啦﹗

本來想拉埋老爺、我阿爸,不過兩位男仕無興趣........ 話晒我老爺都唔駛錢架嘛﹗哈哈~~

係呢﹗想問o個度泊車抵嘛?

原文章由 chapman媽 於 08-12-15 14:21 發表
喂, 生日去Ocean Park唔洗比錢, Good idea呀...你知嗎, 我成日都話阿仔生日叫佢同安芝拉老公兩個去Ocean Park咁就兩個都free喇, 因佢地兩個同一日生日, 不過佢老公唔肯之嗎 ...

大宅

心b連衫磅先26磅咋﹗哈哈~~~ kimmy追到喇﹗真係twins喇~~~哈哈~~~

w2b、chapman媽﹕謝謝﹗咁我地應該都係揸車去喇﹗正﹗

原文章由 MoJoJoJo 於 08-12-16 11:20 發表
charis 高呀
上次見佢, 似歲半有多哩!

大宅

早呀~~~~各位靚媽﹗

大宅

唔講唔覺,講開又真係呢個星期好似過得好慢咁﹗

呢個星期日已經有christmas party,我仲未買晒禮物.........比個理由自己去shopping先。

原文章由 w2b 於 08-12-17 09:42 發表
Jojo,
Charis 仲未reach 到我係 home set 果個度高尺, that one starts from 90cm. She is certainly 80 something cm tall.
尋晚姐姐 ling 另外6-18 mths grobag (front zipper), 又箸到wor. 前晚果伴係zipper on ...

大宅

hello kitty 唔係有一間專門賣衫o既咩?不過又好似無咁細個o既......

原文章由 chapman媽 於 08-12-18 10:01 發表
Morning.....
haha...yes, 我比較鍾意covert小小既kitty架

首頁
23456...12

尾頁

跳至