影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

yy816 發表於 17-7-13 23:33
呢個主辦資訊混亂,一時一樣,之前夠話唔比帶長鏡專業相機,結果大把人帶入去啦
...

係啦,比佢攪到好混亂,眼見個個帶大機入場,任影,唔使手帶都可以入場圍觀,仲有人可以上去簽兩次

男爵府

https://m.weibo.cn/status/413714 ... id=4137143507280227
容和唱小酒窩呀

男爵府

回覆樓主

今晚坐正二哥延伸台果度,最可惜正信同敏赫都無行過過黎

男爵府

回覆樓主

容和真係好可愛

男爵府

ChammyMAMA 發表於 17-8-20 00:08
中英數各一,唔做曬,無得帶電話返學,返預備班前即做曬

而家小朋友讀書好辛苦,連暑假想休息一下都唔得,我仔升中五,7月尾先放暑假,功課又多,不過為左將來都無辦法,為有我地做家長既,多d支持同鼓勵佢地

男爵府

回覆樓主

朋友買左block 4 ,頭幾行完全唔開唔比坐,激死佢,佢果張仲要係非原價買既貴飛,同埋真心覺得今次主辦唔係好得,上面買到咁貴,完全無人買,攪到要封晒,第一日另一個朋友坐block 9,要完部人坐後兩行

男爵府

bclu 發表於 17-8-21 09:39
早知睇尾場啦。。。我好鍾意容和唱"小酒窩"呢首歌

尋晚大合唱真係好正

bclu    發表於 17-8-21 18:44

男爵府

Queenie_0012 發表於 18-1-21 12:24
cr As tagged
我去左睇兩場首爾場,第一場真係睇到好開心,容和真係無咩心機,係去到中間先開始有番d笑容,頭場氣氛都麻麻,尾場氣氛好好多,感覺容和好似輕鬆左,心情都開心返,狀態都返黎喇,最後全場開晒手機燈唱星你,應援係做得好好,但有一刻我以為我自己睇緊大陸場,不停叫容和加油,其實支持容和係開心囉,但係比人感覺唔太好,個場已經少韓國飯,海外飯較多,尋晚敏赫同正信都有去支持大哥,希望容和事件快d平息

男爵府

Queenie_0012 發表於 18-2-9 00:35
入伍前最後fm 見面會呀!! 我去唔到呀!!
好掛住你啊!!! 希望大家有機會就去呀! ...
今日搶飛過程非常難攪,比起1月果時更難,選好坐位就停左係安裝比錢程式果度,足足攪左成個鐘先買到,當然位置就唔好啦,睇完d位又幾千個變幾百個,d好既位全部比牛買晒,佢地用韓網買唔使比錢先所以一定搶到,我地英文外國網,個個都係死係比錢,而家都唔理位置,但求可以入去睇就已經心滿意足

男爵府

evaken 發表於 18-2-27 00:45
大家好!我好好耐無返來BK了!因為今次第一次一個人去首爾睇Stay 622, 請問體育館係咪可以由女子 ...

落左地鐵都要行一段路,散場大部人都應該會坐地鐵,你可以跟返自己去程條路行返出去,散場咁多人行都應該唔會點危險,我都好期待明天演唱會

evaken    發表於 18-3-1 23:41

男爵府

kinglung 發表於 18-3-1 11:13
落左地鐵都要行一段路,散場大部人都應該會坐地鐵,你可以跟返自己去程條路行返出去,散場咁多人行都應該 ...
唔好意思,你出發左未,原來呢個站好遠,如果去呢個站轉的士會好d,地鐵就安岩站近d行上去,sorry,地圖有d錯

首頁

尾頁

跳至