婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我又報到 +

原帖由 samaggie 於 12-06-06 發表
我又報到
Ne too

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

男爵府

引用: 佢地又來攪事呀! 黎生lock咗我係房呀!等

原帖由 Sammy1981 於 12-06-30 發表
佢地又來攪事呀!
黎生lock咗我係房呀!等緊我中醫和方醫生來救我
佢地係出面嘈 ...
冷靜D!無事0架!

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

男爵府

引用: 佢地又來攪事呀! 黎生lock咗我係房呀!等

佢地又來攪事呀!
黎生lock咗我係房呀!等緊我中醫和方醫生來救我
佢地係出面嘈 ...
我頭0個兩三個月都成日痛0架,醫生都話正常0架!

男爵府

引用:Quote:原帖由+sitab+於+12-06-30+發表走哂

無問呀!唔想令自己再情緒起覆太大。
媽咪同daddy到咗。黎生交待中
Mi,唔好意思,剛才心急為咗安撫你,都無你同意,就公開咗你隻優質股。Sorry!
總之萬大事有老公頂住,你自己就relax再relax!

首頁

尾頁

跳至