跳至

首頁

尾頁

大宅

我又嚟

Name Head Count
Chapman 媽 3A2B
Christyc 2A1B

大宅

Thank you ah chapman ma !
你嘅提議好好呀!

頭先去咗cwb 逛逛, 實在太多嘢想買...停唔到手

食物有咁多 choice, 眼花呀, 你幫我哋揀 la, 希望夠人數 la

原文章由 chapman媽 於 07-11-29 15:56 發表
Three on the bunch既Food Menu如下

Private
Party

Photo Album of the Location
http://www.flickr.com/photos/3otb/page3/
日期:
12月16日(星期日)

時間:
下午2時至下午6時

人數:
40位大人,20位BB

收費: 每位 $ ...

大宅

Chapman ma: 眞係唔該哂你呢個攪手 la, 情況如何呀?
我一定會到 ka 放心!
到時有咁多BB一定好開心, 媽咪爹哋又可以交流下..:mrgreen:

下一次我哋可以攪新年團拜, then 半歲生日會, 早D攪, 希望多D人可以參加

原文章由 chapman媽 於 07-12-3 22:00 發表
當然唔介意啦, and thanks very much for your advice, 其實我都知架, 因為我係0511參加party都係要先比錢, 不過諗住今次係大家第一次見同埋得好小人, 所以希望各位媽咪合作, 如果冇心去既就依家出聲囉...希 ...

大宅

今次有好多人都唔得閒, 可能太 rush la ...又臨近 holiday...
所以只係一個小小 gathering
下次我哋早D攪, 希望見到你哋 la:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至