影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

991129 發表於 11-7-11 10:42
所以D報導話佢供養男家, 我真係唔係好信....

佢好多錢黎供養男家?佢係紅星咩?!佢唔洗買胭脂水粉咩?唔洗用錢咩?至少已經儲到幾個物業既首期仲有閒錢供養埋男家,咁我不如入tbb你二打六好過囉!
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

珍珠宮

我想講,想當年我唔like99煮飯煮得太夜(我第二朝要早起返工),結果唔返去食,自己請鐘點煮飯,佢咁委屈,工人煮飯唔煮佢果份,又比人當透明都可以住足9年,仲要貼埋錢住9年,真係絕種生物!

珍珠宮

imlcc 發表於 11-7-11 11:17
男家衰衰哋都叫做住九龍塘,D樓唔平,亦都有錢供對仔去外國讀書,重有請工人,喺咪真係窮到要CK貼?? 我唔係好 ...

雖然人家唔係紅星,但係香港地,早年有買落物業既,唔係大食大洗賭錢,有邊個會窮?我呢d咁既c9,夠冇返工啦,一樣可以手執x咁多資產,其實都唔係好多,同李+x當然冇得比,但人地會覺得不可思議。同樣,李家我覺得未必係講到咁窮囉!

珍珠宮

secretrose 發表於 11-7-11 12:10
我覺得姓李個家好衰囉。我唔信佢地係對ck好, 你睇反轉豬肚。

呢d唔係叫反轉豬肚,唔通比人屈都唔出聲呀?!

豆丁  5通ck係女人,人地就要硬食咩~  發表於 11-7-11 20:11
甄太太  秘密玫瑰??同紅杏出場有無關係架??笑咗!  發表於 11-7-11 13:49
~仔仔媽咪~  講真分手咪分囉,只係唔好講大話屈人,俾人係咁屈,做咩唔可以出聲還擊?  發表於 11-7-11 13:09
~仔仔媽咪~  家下人地鬧佢個重點一早已經唔係分手問題,而係分手後個女人講野無品問題  發表於 11-7-11 13:09
secretrose  分手JEH, 都唔駛全家人出黎話人, 好無聊, 個仔俾人飛都無計.有咩屈唔屈  發表於 11-7-11 12:21
alphabetagamma  我唔信ck係對佢地好, 你睇反轉豬肚  發表於 11-7-11 12:20

珍珠宮

大家可以話李家上下點點點,但我真係越來城喜歡豪仔,佢咁多年比人屈食軟飯,有冇出聲反駁過?e+比人狠飛,都係開頭時情緒不穩喊晒口遮,都係好人之常情,但佢之後半句都冇數個女人啦,只不過佢家人想圍護佢出口辯護,大家仍然有權將之解讀為成家人蝦ck,不過我自己覺得豪仔唔錯,幾好仔!

豆丁  我都係..本來都無留意哩個人..不過而家覺得佢幾好仔~ X2~  發表於 11-7-11 20:27
LittlePan  我都覺, 如果佢唔好仔, CK點會唔瀉得呢, 9年呀 ~~~  發表於 11-7-11 16:54
180  agree  發表於 11-7-11 15:00
家龍mA  我都係..本來都無留意哩個人..不過而家覺得佢幾好仔  發表於 11-7-11 14:28

珍珠宮

pineapple0983 發表於 11-7-11 14:19
邊個啱邊個錯我相信只有當事人先知~

根本成班人都做戲勁叻,d自以為好了解劇情既人根本好易比人呃左。

pineapple姐你投資叻我好佩服架,我都好中意聽你講股票經,但呢點我就唔認同,女人九年係青春男人就唔係咩?之前有人話男人平均年齡短過女人,你話邊個九年值錢d。而且感情傷害係冇分男女。
我唔係邊一邊既陣營,我既立場係感情事處理好d清楚d唔好傷害人為大原則啦。

再講,陳豪唔出聲,超有品,不過點解佢咁快可以接受到新歡既?(如果之前係感情深厚的話)
之所以好多事唔係表面所見咁簡單囉!

首頁

尾頁

跳至