想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 剛小產, 又要重頭來過...

oiluen & 各位:
我都剛小產兩星期(12weeks時知道,醫生話9weeks時停止生長),其實真係好多人小x過,唉!有時聽到真係好唔開心,自己 剛知道嗰時真係好傷心,仲驚自已好難企番起身,後尾都諗通咗,個人冇咁失落,重新振作養番好個身子,再嚟過,我覺得上嚟呢個網可以同差唔的經歷嘅人一齊傾好好,大家都明白大家既心情,互相支持,我同我d朋友都冇講咁多,因為都唔會成日講呢個話題,但其實自己成日都諗住,有時見到人大肚,真係諗起自己嫁,每次出街都見到五六個, 不過自己慰自己"好快到自己啦 "
我今日去睇中醫,醫師都話3個月後可以再試啦,只要呢3個月補番好身體,睇完中醫個心定d,希望大家一齊努力啦

大宅

AnnieMak :
咁你平時dm準唔準嫁,西醫話小產完4-6weeks會再嚟m,你而家4weeks未嚟,等吓先啦,唔洗擔心住.分泌就唔知,因我自己就冇d咁情况.

其實3個月好快過啫,西醫一個月後可以再嚟,話唔洗避,中醫就話一月後唔係唔得,不過你都唔想再傷心嫁,梗係養好身體,三個月後再努力過,對自己身體同小b都好d,我哋一齊等3個月後再努力啦,我都好想生bb呀,到時我地可開個新topic傾呀

大宅

NaughtyLuiLui
你講得好啱呀,身心都要調理番,之前嘅過去已過去,要向前看,各位姊妹我哋一齊努力!!

NaughtyLuiLui
生日快樂呀!!祝心想事成

大宅

yoyo:
聽講話因為子宮乾淨所以小產後好快有,睇好多幾個月之後又有咗的case

大宅

Sanmama
我11/10小產之後惡露約10曰,到而家都未嚟,好想快d嚟呀

大宅

各位:
我想問吓你地小產完幾耐mc,嚟之前有冇谷胸啊,我11/10小產完到而家仲末mc,又冇咩跡象,心急死人啦

大宅

各位:
我今日終於mc 啦,好開心啊,起碼可以正常返,我m完就去中醫到覆診

首頁

尾頁

跳至