跳至

首頁

尾頁

男爵府

葵青區媽媽來來來~~

見其他區分都咁熱鬧, 睇下呢區多唔多2月媽先~

男爵府

Re: 葵青區媽媽來來來~~

yeah!!

你地o係呢區, 多數去邊樹蒲? 我多數去樓下... 新都會同埋葵涌廣場咋. 去青衣o既話, 多數都係帶大b去睇醫生先會去....

男爵府

polly,
我大b幫趁開偉景花園o既莫醫生, 佢係兒科醫生黎架.

all,
o岩o岩我先去葵涌廣場睇牙, 又無左幾舊水喇, 過兩日仲要脫智慧齒, 好貴呀, 嗚.... :-(

男爵府

pollychu73731 寫道:
一一b,
我就係住係偉景附近ge青怡花園喎,咁莫e生得唔得呀,我樓下有另外一個兒科e生,我諗住囡囡打5合1 都係搵佢.順便睇下佢得唔得.

咦... 你住青怡都好近dr mok喎, 大b次次病都要搭一程小巴入來睇醫生, 最衰o係葵芳搵唔到個夾o既.... 所以dr mok對大b黎講, 係掂o既~

小b遲d都會搵佢打五合一, 盛惠480.

男爵府

pollychu73731 寫道:
一一b,
你牙痛呀?

係呀, 陀b時痛到而家, 今日先發現, 原來唔係蛀牙, 而家智慧齒影響到其他d牙痛呀~ 嗚~~ :-( 所以隻智慧齒要速速"隊冧"佢呀!

男爵府

而家褲就易買... 其實陀小b前d褲都o岩著o既, 不過吱晒d肚皮出來.... 衫反而好難買.. 因為件件都遮唔到肚皮/腩...

男爵府

我生完第一胎, 個肚真係扁得快好多, 今次都係有排攪lu... :-(

男爵府

dayday,
奶粉尿片成藥洗頭水呀等等都平架, 不過有時都會同隔離o個間貴5毛至一蚊到啦, 不過呢間就信譽好好多, 所以成日都好多人幫襯.

我d日用品都係o係呢到入貨架, 不過有時佢d貨去得快, 補唔切就會有缺貨o既情況.

首頁

尾頁

跳至