使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

Horsebbj 發表於 22-5-18 07:19
根據版規, 政治及有關爭抝話題, 必須張貼於“時政擂台” 。

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論, ...

點解可以咁明目張膽公開散播謠言都唔制止?

各板主,請出黎解釋下好喎!

要求板主解釋,BK嘅規則同潛規則!
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

公爵府

牛年勳章

angelheart 發表於 22-5-18 09:39
搬咗去時政

果個post, 唔少留言都要求delete post或搬post, 都可以留係公海25小時先搬入時政.

請版主、特派員出黎解釋一下,搬post、移post 、出post有咩準則?點解無証無據嘅刻意抹黑言論,都可以成為hit post, 係公海肆意發酵及宣傳「憑空想像」嘅言論?

公爵府

牛年勳章

mickeyeva 發表於 22-5-18 10:20
回覆 Carol999 的帖子

真係大細超, 唔啱聽, 99秒9搬走, 嗰個舖我無留言, 但無證無摣, 都可以係自由講場, ...

簡直無言喇!

公爵府

牛年勳章

召藥師 發表於 22-5-18 18:53
各位好,睇上文下理,我大概知道大家講乜,請容我講解少少版主係點處理嘅。

我地分管理員同義務版主,咁正 ...

但之前果個舖,係宣傳無証無據+刻意抹黑嘅言論,超過25小時,又有唔同會員作出舉報,版主或特派員都仍然無動於衷喎!之後係好多留言都要求回應,特派員先有所行動搬入時政,但唔係剷post或封戶喎!
連果d「原來咁多人支持同女童性交」呢啲言論都仍然可以睇到;請問在一個公開平台,有大人有小朋友嘅親子平台上,咁嘅言論真係「無問題」嗎?

首頁

尾頁

跳至