自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

豬媽,唔該 delete 我個 email 丫,我係 8 號佳麗呀~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

各位鄰居))) 我入唔到facebook呀!

我有兩個A/C,常用果個登入之後只有空白頁,另一個就正常入到,請問有無人試過呢個情形﹖

補充﹕用另一部機試過又無問題喎~

版主

無掂過錢...
我都估可能係電腦問題,但問題係唔知咩問題...
原帖由 kit2004 於 09-3-21 12:15 發表
你係米cheat過錢呢?acc仲有好多錢?好人樹機會比人ban~~
如果用第2部電腦冇問題即係你部腦有問題啦!

版主

咦... 試下清一清cookies都好喎
原帖由 haileymama 於 09-3-21 15:14 發表

關唔關miss cookies事??

版主

我中午先開始抽,已經抽到3隻水母 仲比左一隻阿女~

眼鏡就未有... 呻下先
原帖由 朗仔媽 於 09-3-21 15:19 發表
我都嚟呻下先..
我要水母..水母...水母..水母

版主

原帖由 pinkylee 於 09-3-21 15:34 發表
己經開在四個啦,個個A/C都接近百萬呀.
咁只好再開多個SEND哂,D JUKE過去..

首頁

尾頁

跳至