自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

見華仔拖實朱小姐, 好大方, 朱小姐好幸福呀....^^

珍珠宮

我又覺得係傳媒嘅影響o者, 成日亂炒作, 有邊個想自己嘅私人生活公開吖, even 係藝人, 佢哋都係人嚟o架, 起碼華仔肯拖實佢見報, 就夠啦...........

原帖由 大頭蝦 於 09-8-26 13:09 發表
幸福 ? 真係唔覺, 若果係愛佢, 就晨咁早公開左啦, 怕狗仔隊影響佢地生活 ? 就係個個都知但係佢偏唔公開, d 狗仔先有興趣去玩踏爆 ! 若果佢一早就堂堂正正, 我相信人地都唔會再有 d 咩興趣啦, 多餘 .. ...

珍珠宮

啲人成日話男嘅唔認, 可能係女嘅唔想成日比人影呢.....

珍珠宮

相愛咪得囉, 登唔登對 ??? 做比人睇呀 ???? o係街大把人唔登對啦, 唔通叫人離婚呀 ????

原帖由 牛奶妹妹 於 09-8-26 19:37 發表
大家覺得佢地真係咁幸福?
真係一d都唔覺,個女同個男既都唔登對喇!
仲要等24年先可以見光,我就唔覺幸福喇!

珍珠宮

我同你都有咁嘅感覺, 不過有啲人又唔認同, 有啲就同意, 其實劉德華唔係我偶像, 但見到佢咁做, 保護老婆, 都覺得佢做得幾好, anyway, 佢哋咁樣默認都 ok 吖, 唔使吓吓要你哋同意嘅, 我<樓主>覺得朱小姐幸福係因為個老公
o係呢個時候懂得保護自己.....所以咪幸福囉......總好過有啲(偽)人敢做唔敢認吖.....

原帖由 catobaby 於 09-8-26 17:16 發表
見佢拖住朱小姐, 嘩!!好MAN啊!!我仲鍾意佢多D添

珍珠宮

你講得都有道理....

原帖由 hkaa 於 09-8-26 21:23 發表
樓主,你知不知道為甚麼有那麼多傳媒採訪他們,因為劉從來不肯公開朱的身分,人人都有好奇心,你越是保密,別人就越有興趣知道。他的自私連累朱在喪父後要面對大量傳媒,身心疲累,我見猶憐!我相信如果他早公開,記者數目肯定不會有那 ...

珍珠宮

原帖由 wewe 於 09-8-26 22:10 發表
比個名份你, 都未必捱到24年啦, 做藝人都唔駛坦蕩蕩咩都要公開架, 何lee lee夠有名有份啦, 又如何?

我相信劉生同朱小姐呢24年都有共識, 不惜一切捍衛家庭保護家人先會用呢種生活方式, 都唔輪到我地呢D外人評論!

公 ...

珍珠宮

mango,
咁人人諗嘅嘢都唔同o者, 我覺得佢幸福, 你唔覺, 係人人都可以有唔同嘅意見, 如果你覺得我開個 post 而攪到你好嬲, 咁我要向你 say sorry, 但改變唔到我嘅諗法...^^

珍珠宮

我覺得幸福嘅定義係......老公保護到自己囉.....

原帖由 alicemic 於 09-8-26 22:44 發表

可能樓主認為用24年青春換作同劉天王光明正大手拖手15分鐘係好幸福呢!

珍珠宮

其實可能係女嗰個唔想認呢 ???!!!

原帖由 alicemic 於 09-8-26 23:12 發表

但係個老公係公開場合唔認你喎! 你都覺得幸福?

珍珠宮

呢度有啲人唔係好似我哋咁諗o架.......總之最錯係佢哋做咗藝人, 所以乜都要同我哋交代...........唔知劉德華今晚食乜餸呢 ????!!!!

原帖由 kyliema 於 09-8-26 23:17 發表
剛才係有線見到d片段加上播d背景音樂,我自己有少少眼淚好touching﹗其實只有兩個人相愛,外人的眼光真的無須多理........﹗

珍珠宮

你咁問, 我都唔知點答你......一家唔知一家事, 硬係要探討人哋嘅嘢, 咁我問返你吖, 如果真係朱小姐唔想認, 你係劉德華, 咁你會點呢 ???? 我哋又唔係瞓係佢哋床下底, 點知人哋啲家事o者 ???? 係咪 ?????

原帖由 alicemic 於 09-8-26 23:30 發表

咁又可能個女既好想認,但係個男人唔想怕影響事業呢! 作為女人既你,如果你老公係出面唔認你,你會點呢? 如果你女婿係出面唔認你個女,你又會點? 講到底都係因為佢係劉德華,如果佢係陳冠希,你又覺唔覺佢呢個行為係愛家人既表 ...

珍珠宮

點解成日話朱小姐無名無份好委屈, 可能朱小姐好開心呢 ????

珍珠宮

支持你嘅言論.......我以前係呀倫嘅 fans, 嗰件事之後我就冇再聽佢啲歌, 唔係佢認同唔認嘅問題, 係佢包2奶嘅問題.....

原帖由 happyyee 於 09-8-26 23:47 發表
公唔公開根本唔關我地事. 佢地相處左24年. 華仔完全係0緋聞. 冇人影到去滾. 冇包2奶. 已經係一個好男人. 點解要同阿倫比. 阿倫有老婆同等個女人生仔. 就算佢老豆死左而公開有2奶又點. 唔通就係愛
唔好一定話係華仔唔 ...

珍珠宮

應該係何文田嗰邊...

原帖由 jj7723 於 09-8-27 00:02 發表
我唔係華仔fans, 不過我覺得佢係好想保護家人而唔公開. 佢一向都無緋聞, 無夜蒲, 比起有些藝人正面好多. 相信佢係一個負責又愛錫家人既好男人. 以前亞梅姐都好鍾意佢, 話佢係絕世好男人.

題外話, 報導話佢係住加多 ...

珍珠宮

不如你等我有個劉德華咁嘅老公, 我先答你啦........我真係諗唔到我老公係平凡人同公眾人物嘅分別.......咁假設性......
另外, 陳先生啲性伴侶都好幸福呀, 影咗咁多<青春留倩影>嘅相嚟留念........

重申, 若嗰個係成龍, 我都好欣賞o架.........

原帖由 alicemic 於 09-8-27 00:17 發表

唔係話要探討人哋家事,而係你話覺得劉生呢單野朱小姐好幸福,所以我見有感而發啫! 講多次,佢死老豆我又唔會心痛,又關我咩事呢! 但作為一個女人,而我亦只係一個普通女人,將心比已,如果個老公係街唔認你,會唔會覺得好難受? 我 ...

珍珠宮

你都識講你係普通女人啦, 人哋唔係o麻, 人哋係<劉德華>嘅女人呀, 朱小姐識佢嗰時都知劉德華係藝人, 仲係將會可能好紅嘅藝人, 真的, 我二家姐由佢出道就知佢會紅, 所以鍾意佢到而家, 若果朱小姐要過平淡生活, 應該會鍾意隔離屋嘅明仔.......而唔係劉德華囉, 成日話人好慘, 好委屈, 佢有同人講過咩.........
唉, 我開 topic 都係講自己心中想講嘅嘢o者, 攪到我好似o係BK撩交鬧咁, 唔怪得 BK 越嚟越少人講嘢啦.......
最後, 請唔好再迫我答啲咁嘅問題啦......我唔答又話我逃避, 乜你見到我好驚嘅樣咩 ????? 定騰緊個樣呀 ???? 其實我好忙o架, 我只不過抽少少時間講吓, 睇吓o者, 使唔使<抄家>呀.......
我好心平氣和o架, 唔好又話我咩唔啱聽...樓主發難渣呀等等嘅說話......
我做嘢先o拿......下次再傾過啦......

但作為一個女人,而我亦只係一個普通女人,將心比已,如果個老公係街唔認你,會唔會覺得好難受? 我諗問10個女人10個都話唔可接受,咁樣何來幸福?

珍珠宮

原帖由 我想生三個 於 09-8-27 10:45 發表

其實我最唔明既就係....點解雞毛蒜皮既小事都可以抝一餐... 是鬼爛旦啦,有咩好嘈,贏咗有得分咩...

珍珠宮

劉德華........我越來越欣賞你....... Yeah........

珍珠宮

係呀, 我諗佢哋幸福都唔得, 開 topic 好似特登比人鬧咁.....唉......

原帖由 casllsac 於 09-8-27 18:38 發表

唔好咁勞氣啦!呢度係好多人唔睇題目就衝入去亂咁開火架!真係好無聊架!人家明明開個幸福標題,唔知點解到最後會變咗好似殺人全家咁....硬係要話個標題開得一啲都唔幸福.....
不過算拉我地有我地去支持華仔,咪得囉!係 ...

首頁

尾頁

跳至