興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

個no.早唔代表會派先架,因為大家個單位大細唔同and區份唔同都有影晌

p.s.葵涌邨我住過1年,仲要係商場平台上面,勁正!唯一唔好係成日聽到D新移民嘈交,七國咁亂嘅公園比佢哋玩哂

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 fungfungmami 於 09-5-16 15:14 發表

咁你要唔要呀?第二次同第三次相隔幾耐

隔around 6-9 m

王國長老

原帖由 Veronique@chan 於 09-5-16 15:35 發表
,第一次派葵盛西村話舊,第二派沙田奏石四樓可惜三樓(老人院),第三次派葵涌,我細佬去過話新樓電梯都未拆板,新樓我會要,租$1070唔知幾大呢,其實一心想要石門. ...

$1070係2-3人單位

首頁

尾頁

跳至