親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wendykaka 發表於 19-2-15 03:33
揾agent報, 比少許agent费, 機票, 酒店, 早餐, lunch, dinner, 司機已安排好.

請問你相用手機定相機影? 好靚。

我上年CNY都自由行去左杜拜,Jumeirah Beach Hotel有間餐廳對住帆船酒店,氣氛一流。

tsung    發表於 19-2-27 13:20

男爵府

mickychow 發表於 19-2-27 11:57
回覆 DFSON 的帖子

好靚呀!請問可否分享餐廳名?要唔要預早book定?是否自助餐?

叫Villa Beach要係下面link book左先,餐廳係沙灘上, 好好feel....唔係自助餐係A La Carte, 好好service, 每檯會有一個waiter負責serve你, 跟住senior又會問你食物同service意見, 我卜時話阿仔生日, 臨尾送左個蛋糕, 好surprise~

https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/jumeirah-beach-hotel/restaurants/villa-beach/

https://www.tripadvisor.com.hk/Restaurant_Review-g295424-d967340-Reviews-Villa_Beach_Restaurant-Dubai_Emirate_of_Dubai.html#photos;aggregationId=101&albumid=101&filter=7&ff=367374833

mickychow    發表於 19-2-27 15:12

男爵府

tsung 發表於 19-2-27 13:26
我見樓主話好chok呀
所以真喺唔敢玩呀請問是否有高 ...

搭句咀, 颷沙唔好坐最後果排, 好辛苦. 我一家三口坐最後, 好DUN, 攪到阿仔一落車就嘔, 不過一嘔完又即刻可以係沙漠影相同埋係飈足45分鐘, 重要開好大聲既阿拉伯音樂, 好嘈........ 認同樓主講條頸斷咁濟.....

男爵府

sophialihk 發表於 19-8-22 18:36
去了! 正! 謝謝推介

首頁

尾頁

跳至