美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

畀面勳章

承蒙各位用心減肥姊妹支持,
揮手區可以開到第三帖, 真係好多謝你地, 請大家唔好灰心, 參加美麗運動跳舞.
我地都可以變靚D, 瘦D, 著靚衫

以下係大家支持左好一段時間的舊PO.

"鄭多燕"揮手區!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4968358&fromuid=119428

"鄭多燕"揮手區(2)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5121708&fromuid=119428

新加入的姊妹, 可以去下我開的解說編, 先了解再跳舞, 你自然瘦得正確, 瘦得開心

鄭多燕(鄭多蓮) 終極大解說 - 修改27/6/2012
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5044093&fromuid=119428

我好希望我開第(5)個時, 我可比哂每段由我180磅, XXL碼變番做S/M碼的過程俾大家睇.
請再努力打卡, 向美麗進發~~~

wewe  支持  發表於 12-8-26 11:28
IMamNUT    發表於 12-7-24 16:54

侯爵府

畀面勳章

chelchel0126 發表於 12-7-3 13:21
第一名

阿蘭今次最威~呵呵呵

侯爵府

畀面勳章

安室だがな 發表於 12-7-3 13:31
報到~

侯爵府

畀面勳章

引用:no.+3唔制呀,+人哋等咗你等大半日

原帖由 雪文 於 12-07-03 發表
no. 3

唔制呀, 人哋等咗你等大半日
我第一個通知你架

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:PAYESI+發表於+12-7-3+14:26+我第一

原帖由 雪文 於 12-07-03 發表
我帶小朋友去游水了, 暑期活動開始, 我唔知仲有無精力跳鄭多燕.

2, 4, 5 游水
唔洗怕.一定會有

侯爵府

畀面勳章

引用:今日紅帽+hip&leg15分鐘,當HIP做到10分鐘

原帖由 美人魚LX 於 12-07-03 發表
今日紅帽+hip&leg15分鐘,當HIP做到10分鐘時眼前一黑差點暈低。 禽晚做做兩拍都冇事,有冇人好像我咁? ...
你九成冇讀書!減食做運動呀 去睇下終極編之後先同我講暈呀!「除非你本身有病,否則唔會咁」

侯爵府

畀面勳章

引用:請問各位JM有冇真係成功減到??我舊年開始減

原帖由 kynakyna 於 12-07-04 發表
請問各位JM有冇真係成功減到??
我舊年開始減肥, 踩健身單車, 開頭真係減到, 之後冬天個陣懶, 再 ...
你新加入架?我地好多人都減到

侯爵府

畀面勳章

引用:打咭!hip+&+leg+全隻+(第一次跳,+有少少跟

原帖由 kwhyfung 於 12-07-04 發表
打咭!
hip & leg 全隻 (第一次跳, 有少少跟唔上)
mat 20min
你好快就可以跳哂成隻啦

侯爵府

畀面勳章

引用:今晚我生日,食大歺+ +

原帖由 wcandtt 於 12-07-04 發表
今晚我生日,食大歺
生日快樂!

侯爵府

畀面勳章

引用:昨日游完水都堅持咗一次鄭多燕.今日打完波

原帖由 雪文 於 12-07-04 發表
昨日游完水都堅持咗一次鄭多燕.

今日打完波真係頂唔住, 而家已好攰.
休息一日你再加油啦

侯爵府

畀面勳章

引用:我跳左個半星期紅帽,+反而肥左,+係唔係我跳

原帖由 e160orange 於 12-07-05 發表
我跳左個半星期紅帽, 反而肥左, 係唔係我跳得唔好?
去睇解說編!會幫到你

侯爵府

畀面勳章

引用:我好衰,仲未跳番,好賴吖,你們罵我啦 +

原帖由 amkchoi 於 12-07-05 發表
我好衰,仲未跳番,好賴吖,你們罵我啦
我地著靚衫。你就搵大大件cover肥肉啦!

侯爵府

畀面勳章

引用:我跳左2個星期紅帽,+體重無變,+身形都未

原帖由 somafa 於 12-07-05 發表
我跳左2個星期紅帽, 體重無變, 身形都未有大改善(我最想減肚腩), 但係條腰就減左1吋, 我諗都算係有少 ...
係呀!食多幾餐

侯爵府

畀面勳章

引用:hihi+jm我睇完鄭多燕本書,+她話每日玩30min

原帖由 apple_haha 於 12-07-05 發表
hihi jm
我睇完鄭多燕本書, 她話每日玩30mins
我見你們都好勤力, 個個都做2parts, 即係1個鐘, 咁其實你們係 ...
其實唔可以咁講.初初跳15分鐘都覺得好攰,周身痛.但日子耐左30分鐘跳完之後.第二日完全冇肌肉痛的感覺.久而久之慢慢加多左運動量咁解囉!你加入之後就會明白點解我地打足兩隻碟卡啦

侯爵府

畀面勳章

引用:回覆+knifesheep+的帖子 肚腩肌肉痛..??我

原帖由 pigcake 於 12-07-05 發表
回覆 knifesheep 的帖子

肚腩肌肉痛..??我1d都冇....死啦...我剩係周身骨痛,尤其腰骨...我係咪用錯左力呢? ...
減肥藥係毒品咁!減得快反彈仲快!好好地出身汗!搞番好個身子

侯爵府

畀面勳章

引用:今日身體狀態麻麻,做左大球操+Abs,想做埋

原帖由 PoohPoohMaMa 於 12-07-06 發表
今日身體狀態麻麻,做左大球操 Abs,想做埋紅帽,做緊三分一到就見暈,要停,關乎M到嗎?

...
ABS後勁好強!我連續兩日跳佢加hip 散左!休左一日息

侯爵府

畀面勳章

引用:long+time+no+red+ 你今日跳咗未??+ +

原帖由 chelchel0126 於 12-07-06 發表
long time no red

你今日跳咗未??
我仲諗點解唔見左你

侯爵府

畀面勳章

引用:今朝兩點同老公炒大獲到現在,無心情跳,決

原帖由 安室だがな 於 12-07-06 發表
今朝兩點同老公炒大獲到現在,無心情跳,決定休息一天
好快冇事!去行街街散散心

侯爵府

畀面勳章

引用:我現在係飛機上,旁邊圍住國內人,佢地好有

原帖由 wcandtt 於 12-07-06 發表
我現在係飛機上,旁邊圍住國內人,佢地好有禮貌,有位太太居然問我點樣可以咁瘦我真係想介紹鄭 ...
最威係你啦

侯爵府

畀面勳章

引用:各位JM,+想問下你地,+我可以點安排時間跳好

原帖由 twinstars168 於 12-07-06 發表
各位JM, 想問下你地, 我可以點安排時間跳好呢 ?????

我見你地可以日日跳, 隔日跳, 你地既小朋友係咪都已 ...
睇怕你真係好似冇時間。有冇可能盡早搞瞓佢呢?

首頁
12345...9

尾頁

跳至