自由講場

跳至

首頁
12345...22

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

No. 2

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我之前按 18 屆, 入極都入唔到. 要按 [自由廣場] 返入黎.
原文章由 HelloKitty* 於 08-5-25 22:47 發表
HI< NO.3 都好過無! 如果我早一點就好了!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我已經放棄做 No. 1, 以前喺學校都做過第一. e + BK 又 PK 咁慢. 冇所謂 lu.
原文章由 HelloKitty* 於 08-5-25 22:55 發表
哎吔! 您爭少少! 唔緊要! 我地下次一齊努力過!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

goodnight la
原文章由 HelloKitty* 於 08-5-25 22:56 發表
好啦! 我訓先啦! 明天再見!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

goodnight Pretty Apple~~~4:00p.m 見.
原文章由 appleyuen 於 08-5-25 23:27 發表
gd night

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

失咗蹤呀你
原文章由 beverly@mim 於 08-5-25 23:31 發表
MIMI報到

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

goodnight
原文章由 beverly@mim 於 08-5-25 23:47 發表
好忙呀 就c啦,好倦呀

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

goodnight
原文章由 貝貝 於 08-5-26 00:23 發表
各位晚安啦~

http://i269.photobucket.com/albums/jj56/jason_wendy_photo/goodnight_6.gif

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

彭彭豬.......做乜豬仔咁多爛牙

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

睇完 4 仔
原文章由 sandylaw 於 08-5-26 00:50 發表
我返黎啦

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

apple 講先架
原文章由 sandylaw 於 08-5-26 01:01 發表

嬸嬸越黎越咸mouth: mouth:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔係化
原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-5-26 00:51 發表
衰公成日偷偷地俾糖衰仔食囉

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咪累 c 豬仔咯
原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-5-26 01:07 發表
豬公淨係識用糖賄賂豬仔

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

really??
原文章由 sandylaw 於 08-5-26 01:19 發表
我終於update左個blog

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

去睇生果日報. goodnight
原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-5-26 01:55 發表
嬸嬸妳閃咗去邊? .....我要交豬喇 ,骨奶

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

脆 麻 花 濕 身 look 趕 客

「 脆 麻 花 」 自 從 改 以 日 本 妹 造 型 出 現 後 , 事 業 同 愛 情 都 好 似 越 黎 越 順 , 近 排 先 後 俾 雜 誌 偷 影 到 佢 同 富 家 子 弟 食 飯 , 似 乎 異 性 緣 都 幾 好 喎 。 至 於 事 業 方 面 出 碟 又 出 書 , 最 近 仲 成 為 跳 甩 脂 舞 嘅 代 言 人 添 , 之 前 佢 喺 studio 同 泳 池 拍 電 視 廣 告 , 不 過 拍 攝 時 脆 麻 花 就 唔 係 咁 掂 , 老 闆 想 佢 擺 啲 誘 人 甫 士 , 但 佢 又 交 唔 到 貨 , 仲 意 見 多 多 , 激 到 老 闆 烚 烚 。

花 時 間 補 妝 之後 第 二 日 脆 麻 花 又 要 去 泳 池 拍 落 水 鏡 頭 , 但 因 為 佢 個 日 本 妹 look , 要 黐 假 睫 毛 同 戴 大 眼 con , 所 以 每 次 落 完 水 都 要 化 妝 師 再 執 好 個 妝 , 又 要 人 花 好 多 時 間 教 佢 擺 出 水 芙 蓉 甫 士 , 拖 慢 晒 拍 攝 進 度 , 老 闆 見 到 都 皺 晒 眉 頭 , 睇 怕 脆 麻 花 唔 改 善 佢 嘅 工 作 態 度 , 呢 個 代 言 人 都 唔 會 做 得 幾 耐 。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

奀 兒 入 娛 圈 自 力 更 生

已 經 仙 遊 咗 嘅 藝 人 「 笑 哈 哈 」 , 佢 位 千 金 「 奀 兒 」 , 一 直 渴 望 加 入 娛 樂 圈 , 依 家 佢 夢 想 成 真 , 但 其 實 佢 即 使 唔 做 都 冇 有 怕 , 因 為 笑 哈 哈 生 前 成 立 咗 個 信 託 基 金 , 留 咗 筆 巨 款 畀 奀 兒 , 依 家 每 個 月 會 畀 幾 萬 蚊 生 活 費 佢 。 有 八 卦 仔 八 畀 關 仁 知 , 話 大 約 有 4 萬 蚊 左 右 , 佢 依 家 間 屋 唔 使 畀 錢 交 租 , 又 炒 咗 司 機 , 連 工 人 都 冇 埋 , 佢 呢 筆 錢 可 以 拎 到 30 歲 , 之 後 成 份 基 金 可 以 任 佢 自 由 運 用 。 不 過 奀 兒 想 靠 自 己 嘅 能 力 賺 錢 , 而 且 要 做 到 最 好 , 因 為 佢 唔 想 失 禮 笑 哈 哈 , 真 係 爭 氣 !

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

風 流 長 臉 進 軍 祖 國 冇 人 理

祖 國 市 場 之 大 , 好 多 人 都 想 大 展 拳 腳 , 「 風 流 長 臉 」 都 唔 例 外 , 佢 早 排 喺 祖 國 簽 咗 個 經 理 人 , 希 望 藉 此 打 響 名 堂 , 兼 且 多 啲 工 作 , 不 過 成 績 一 直 未 如 理 想 , 皆 因 佢 喺 祖 國 知 名 度 麻 麻 , 尤 其 喺 北 京 同 上 海 都 未 係 好 紅 , 所 以 無 論 經 理 人 點 樣 落 力 硬 銷 都 未 有 好 成 績 , 但 佢 成 日 以 為 自 己 喺 公 仔 台 做 過 吓 男 主 角 , 就 好 巴 閉 , 一 定 有 人 識 , 其 實 佢 擔 正 男 主 角 嘅 唔 算 勁 多 , 大 部 份 都 係 反 派 角 色 , 所 以 喺 祖 國 搞 嘅 活 動 , 都 好 少 請 佢 出 席 。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

高 層 小 姐 篤 背 脊 反 被 教 訓

大 婆 台 「 高 層 小 姐 」 同 「 紫 霞 大 師 」 鬥 到 七 彩 已 經 唔 係 乜 野 秘 密 , 佢 地 都 鍾 意 出 風 頭 , 不 過 呢 輪 紫 霞 大 師 嘅 風 頭 就 勁 過 高 層 小 姐 好 多 , 講 得 寵 又 係 紫 霞 大 師 略 勝 一 籌 , 皆 因 皇 太 后 覺 得 紫 霞 大 師 做 到 野 , 咁 佢 幫 公 司 搵 到 錢 , 又 識 氹 皇 太 后 開 心 , 自 然 得 寵 , 不 過 高 層 小 姐 唔 抵 得 , 走 去 告 御 狀 , 話 佢 係 咁 提 拔 自 己 鍾 意 嘅 人 , 太 過 任 人 唯 親 , 皇 太 后 唔 止 唔 聽 , 仲 教 訓 高 層 小 姐 唔 好 咁 多 事 , 畀 心 機 做 好 自 己 嘅 野 就 得 , 搞 到 高 層 小 姐 好 無 癮 。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

細 太 炒 燶 股 賣 樓 救 急

出 咗 名 鍾 意 出 風 頭 嘅 「 細 太 」 , 佢 好 鍾 意 投 資 炒 股 , 但 呢 期 就 弊 傢 伙 啦 , 聽 聞 佢 炒 窩 輪 蝕 到 入 肉 , 輸 嘅 數 目 達 到 億 億 聲 , 依 家 都 唔 知 點 收 科 。 細 太 不 嬲 膽 大 包 天 , 經 常 瞞 住 老 公 炒 呢 炒 路 , 佢 身 邊 又 有 唔 少 擦 鞋 仔 , 不 時 話 畀 勁 料 貼 士 佢 , 雖 然 細 太 老 公 啲 錢 多 到 使 唔 晒 , 但 細 太 難 掩 師 奶 嘅 貪 小 便 宜 性 格 , 聽 到 號 稱 內 幕 貼 士 即 刻 瞓 身 搏 殺 , 點 知 今 次 輸 到 直 一 直 , 細 太 梗 係 唔 敢 同 老 公 講 , 惟 有 狂 賣 名 下 物 業 , 套 現 頂 住 先 。

首頁
12345...22

尾頁

跳至