夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

xihuan317 發表於 14-7-23 15:36
回覆 cky34979 的帖子

他話比 有剩比2/3我keep (一開始仲要問我點解系我keep?唔擺聯名戶口 ?但係要知隻 ...
講真,我明白點解你男人要搵小三了。
人地小三俾到做男人既感覺佢囉~
我最憎D老婆沒收老公錢,我覺得一點男人尊嚴都無。
利申:我都係人老婆,我絕唔會咁做。
男人係一種要面子的動物,你唔俾面佢,你係佢老婆有乜用?
出面搵第二個女人,俾埋錢佢駛都仲得。

侯爵府

cky34979 發表於 14-7-23 16:45
回覆 PSiloveu 的帖子

佢老公身痕喎!現在要樓主原諒 ,樓主甘做都系為自己同b著想姐
俾我係佢老公,我都投向小三懷抱啦。

侯爵府

wingskitty 發表於 14-7-23 16:39
你要比c6知道,外面的女人,講到幾愛幾有feel都係廢話,有樣嘢取代吾到的係,事實上你先係為佢生仔個個:igiv ...
SO?生左仔又點?佢老公依家都係老婆大緊肚時出去滾啦。
咪咁天真啦,男人真係下下顧念老婆,就唔會咁多婚外情啦

侯爵府

wml527 發表於 14-7-23 18:31
如果你老公有小三,睇下你係咪真係咁口響
我都係會咁口響!
有啲人係自己做左傻事唔知,以為咁做叫做管住個老公,實際係仲迫左佢走。
小不忍則亂大謀,做人要睇遠D。
樓主要成世都係咁管住個老公?
講真,男女角色調轉,如果我有小三,我老公用呢D方法來管我,我反而仲想早D走。
我唔係三歲細路仔,唔可以用呢D方法來管我。
要老公老婆留在自己身邊,應該係令佢同覺得同你相處無壓力,先係長遠之計。

侯爵府

我依家唔係唔同情樓主,而係覺得佢做緊嘢根本係倒緊自己米。

侯爵府

snowshine123 發表於 14-7-23 18:39
樓主之前都無沒收C6啲錢, 佢C6每月只係比3000佢都叫沒收? 難道你沒有用你C6錢?如果係咁一係財政獨立, 連水 ...
我同我老公從來都係傳錢入聯名戶口,唔會分係我駛佢既錢定佢駛我既錢。
其餘D錢我地互不干涉,佢有佢既交際應酬,我也有我既花費。
我覺得呢種種婚姻,先搵到各自自己既價值。
我最驚係結左婚就等於無左自己,乜都話要share,根本就係兩個個體。

首頁

尾頁

跳至