夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

生完BB 發生D咁Ge 事, 理解你真係好難過, 好嬲. 有冇懷疑佢係網上織?? 你知啦, 而家 QQ, wechat 好易識人.

我覺得係一定要諗方法斷絕佢地來往. 一定要知道係邊個. 如果佢地真係玩真感情, 真係好難斷架, 除非個女人唔揾佢都還好D, 否則.......
以後唔好咁放鬆佢, 有時以為個老公好乖, 唔會作反, 點知..... 唉.

同埋, 你要同佢約法三章. 以後唔可以攞個手机入 toilet. 呢樣都好緊要. 呢段期間, 佢出街, 要比証明你睇同邊個. 如果佢想你原諒佢, 同埋佢真心想悔改, 佢一定願意咁做. 如果佢唔肓, 即係佢有心想繼續呃住你.

* 純粹我個人意見, 感覺. 最終係要你自己先最了解你自己老公. 唔好响呢度比太多我地的意見影响你自己判斷. 你响呢度留言, 最終目的係將件事講出來, 個心舒服D

大宅

回覆 xihuan317 的帖子

係呀, 一定唔可以攞手机入去toilet. 沖涼就沖涼啦, 玩咩手机. 我同老公都話大家都唔可以咁樣. 仲有, 留意下佢手机有咩Apps.
祝褔你們往後日子幸福快樂! !

xihuan317  明白 thx!  發表於 14-7-21 17:45

大宅

回覆 xihuan317 的帖子

我覺得係一定要佢講. 換轉角度, 如果係你, 你想老公原諒你, 你都會講. 係咪??反正同第三者都斷絕來往, 又怕咩野.
最怕你老公係想繼續同佢來往. 佢而家話冇肉體關係, 可能係真. 因為啱啱先開始. 所以我覺得你要佢講出來, 要斷絕, 如果唔係, 到佢真係有肉體關係時, 仲難斷.
( 冇感情的肉體關係, 還比較容易處理, 但有感情的肉體關係, 真係好難搞)

大宅

回覆 fanny3315 的帖子

冇錯, 做咩要咁大方比佢地去見面食反. 任何聯絡都唔可以啦!! 唔係專制, 因為係佢都認咗中意咗人, 點解仲要比佢地見面.

大宅

回覆 mc 的帖子

講得好!!!!認同!

大宅

回覆 fanny3315 的帖子

佢唔講, 一定有古怪. " 魔鬼總在細節之間" ,未聽過. 不過好中!!

首頁

尾頁

跳至