在職全職

跳至

首頁
23456...16

尾頁

水晶宮

路過...
祝各位身體健康 ! 心想事成 !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
原文章由 helenjoe 於 08-2-7 11:11 發表
祝各位上環朋友,

http://www.chepb.gov.tw/Manasystem/Files/Ecard/card_newyear02.jpg
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

邊個係大家姐..受唔受我玩..
原文章由 bbdou 於 08-2-15 17:33 發表
各位上環工友,大家姐話想搞大食會,唔知有冇人有興趣呢?

日期:2008年3月8日星期六下午
地點:我屋企(北角,交通尚算方便)
食物:由大家決定

歡迎一家大細出席

有興趣者請報名:

1. bbdou (2大1細)

如果冇人有興趣,就當我冇講過 ...

水晶宮

各種空虛冷冷冷..吹起吹起風裡夢..
過去的心火般灼熱..今天已變了冰凍..
記憶中突然又痛..只因空虛再作弄..
你似北風吹走我夢..就讓一切隨風 ..:-( :-( :-(

水晶宮

吓..乜亞海倫姐佢..搬咗去北角咩..六點後咁夜..老婆唔比我出街架..
原文章由 bbdou 於 08-2-20 09:22 發表
大名頂頂的大家姐helen姐你都唔識,你好歹好限啦!

你有興趣埋來囉,多d人好玩d熱鬧d嘛,不過而家可能要改6點後至得。

水晶宮

梗係..我吼佢..佢又唔吼我..果 d 靚啦..:lol :lol :lol
原文章由 bbdou 於 08-2-20 09:23 發表
做乜事咁感慨呀,邊個似北風吹走你的夢呀?

水晶宮

唔係唔去得..係你做乜搬咗都唔話過我知遮..:lol
你睇我夜麻麻都响屋企..就知我唔出得夜街啦..
原文章由 helenjoe 於 08-2-21 13:37 發表

我住kln side.....乜唔去得北角咩?

你唔係卦....40嫂點會唔比你出夜街.

水晶宮

海倫姐...
無啦啦..我又點會同人鬧交喎..最多都係我..一廂情願..人地唔 show 我遮...:lol :lol :lol

水晶宮

bbdou..
我問過海倫姐咯..原來佢無搬到..係我睇嘢睇d唔睇d..睇唔真遮..去你屋企..你唔怕我咩..我好鹹濕過喎 :lol
帶埋四十嫂嚟..我不如唔好嚟重好..
睇吓點啦..如果個日我得閒咯喎..我一定會嚟..重會買包橙上嚟添...:loveliness:
夜麻麻咪得我一個人唔係屋 law..唔係咁..我點去滾呀..
原文章由 bbdou 於 08-2-23 10:58 發表
helenjoe搬左去北角呀,北角嗰度係我屋企來架,佢仲住係九龍。

四十嫂唔俾你去夜街,你咪帶埋佢一齊來囉,佢全程監視住你,你都冇機會出乎fit啦!

不過話時話,夜麻麻有邊個會唔响屋企呢?我就情願係屋企多過去街啦!

...

水晶宮

男人有邊個唔多心..除咗你地身邊果個..:lol :lol :lol
原文章由 bbdou 於 08-2-23 11:01 發表
你曳啦,有四十嫂仲要吼第個,唔怪之得四十嫂唔俾你出夜街啦!

水晶宮

我鍾意唱 k 多少少喎...飲酒都無問題嘅..:lol :lol :lol
原文章由 bbdou 於 08-2-23 11:10 發表
其實晏D早D都冇所謂,反正我都係係屋企。

補充下來我屋企有乜野可以做先:
1. 打機(Wii Games, Wii Sports, Wii Fit)
2. 食野 (可以訂到會、自己整、打邊爐或者到時出街食得)
3. 小朋友可以片車、玩玩具(不過多數係男仔 ...

水晶宮

妖..無人睬我嘅...

水晶宮

第一次去人屋企帶梳蕉去..咁唔係幾好嘅..唔食橙..咁我買盒朱古力啦..甜甜蜜蜜..:lol
原文章由 bbdou 於 08-2-27 12:28 發表
我怕你有牙咩,咸濕有乜好怕呀,我個廳向西,濕都晒到你乾啦!
阿四十嫂來到唔得閒理你啦,同我地D師奶八下仲好啦!
橙就唔駛啦,我屋企得一個人食,果個人又唔係香港,有排都唔返。你都係俾兩梳蕉我得啦!

...

水晶宮

少做唔等如唔做架麻..我多數飲啤酒law..茅台 ? 我咁大個佬都未飲過個喎..易唔易醉嘅先..貴唔貴嘅先..一係我買支茅上嚟..大家一齊分享 law..:loveliness: :loveliness: :loveliness:
原文章由 bbdou 於 08-2-27 12:31 發表
呢兩樣我都冇做好耐囉,你飲開咩酒呀?啤酒、餐酒、定係國酒茅台呀?話時話,好回味茅台,好香好醇!

水晶宮

但係你睬得咁遲..我唔妖都妖咗咯..sorry law..
原文章由 bbdou 於 08-2-27 12:32 發表
睬左你啦!

水晶宮

miffy...
正所謂江山易改..本性難移..呢種性格..我諗我呢世都好難改咯..係呢..你係咪重係好似以前咁..一樣..咁靚女先..:lol :lol :lol
原文章由 miffy 於 08-2-27 14:45 發表
helen

恭喜你仔入到心儀小學, 我在等派位, 6月會再考私校, 目標是aps和kts, 希望中是但一間。

funbabyhk

你仔仔呢?? 打算讀邊間??

咁耐你都無變, 仲起度聊女仔。 ...

水晶宮

小星星..
我都識得會避忌一吓呢個字嘅..放心..放心..:lol :lol :lol
原文章由 starry^.^ 於 08-2-27 16:26 發表
最近呢個字.......不雅wor~ 你仲叫四十比你

QUOTE:
原文章由 bbdou 於 08-2-27 12:28 發表
我怕你有牙咩,咸濕有乜好怕呀,我個廳向西,濕都晒到你乾啦!
阿四十嫂來到唔得閒理你啦,同我地D師奶八下仲好啦!
橙就唔駛啦,我屋企得一個人食,果個人又唔係香港,有排都唔返。你都係俾兩梳我得啦!

水晶宮

係我一時失言..先至响樣講d咁嘅說話遮..對唔住 law..小星星...
原文章由 starry^.^ 於 08-2-27 16:27 發表
洗唔洗妖人呀!!

水晶宮

就算攞多左個law字出黎..你都唔使打人patpat架..:;pppp:
原文章由 starry^.^ 於 08-2-28 08:40 發表
對唔住就對唔住, 唔好拎個law字出嚟

水晶宮

淨係今日遮咩..:lol :lol :lol
原文章由 helenjoe 於 08-2-29 15:09 發表

今日lunch....我好似雞啄唔斷咁.....失禮晒!

水晶宮

都幾識簡地方喎..又近官材舖又近壽衣舖..一條龍可以隨時摺埋..
原文章由 starry^.^ 於 08-3-4 20:08 發表
東華醫院附近丫麻, 都搬咗好耐囉~

首頁
23456...16

尾頁

跳至