美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問SC超薄夜用衛生棉好用嗎?我係勁多嘎,5g夠5夠
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

男爵府

thank you bbdou

星期六去買先,好抵

[ 本文章最後由 pinkypiggy 於 08-5-29 23:00 編輯 ]

男爵府

請問有冇人知新貨有得買未?勁鍾意儲存盒,我最少會買幾套

男爵府

我今日買左喇!我買左大size存氣盒1套、樽型3套,每盒都有清晰說明書,返到屋企有少少後悔唔買多d,星期二我會打tel去訂多幾套,因為見到實物已經鍾意到暈,睇埋catalogue更鍾意到c

不過好唔開心就係TW果間要close 以後買野冇咁方便喇!

我都有用高速煲,真係值得推介,慳好多煤氣

原文章由 bbdou 於 08-6-6 09:35 發表
我都好鍾意d盒,最頂癮係個蓋,話within 2cm的差距都蓋到喎,好想睇下實物!

男爵府

我今日又買左3套

原文章由 bbdou 於 08-6-10 21:52 發表
今日老公去買存氣盒,真係唔錯,下次我買個迷你西瓜來 "cup" 下先!

男爵府

多野裝囉~~藥材、海味、意粉、麥皮、麵粉、做包包用的材料 因為存氣,真係very gd!

未嘎,但唔洗坐輪椅同用拐杖,e+只用1支行山竹輔助,謝謝關心!

原文章由 bbdou 於 08-6-10 23:23 發表
嘩!你買咁多,話時話,可以用來裝咩呢,我屋企已經有好多微波兜啦喎!

BTW, 你好返晒未呀!

男爵府

thank you

原文章由 meyonw 於 08-6-11 23:46 發表

祝你早日康復!

男爵府

恭喜 要小心d,食多d營養野

原文章由 mimibooo 於 08-6-24 02:28 發表
好在上次冇買M巾
我剛剛有左第二B呀

男爵府

有冇我份?可唔可以携眷

原文章由 helenjoe 於 08-7-2 12:18 發表
各位,

我和bbdou會搞一個威記聚會, 地點在bbdou家(清水灣, 可在tko轉taxi/van仔到).

籍此可以大家彼此認識.

會在7-8月的星期日(未定邊日)

形式: 到會或大食會 ...

男爵府

因撞啱我生日,朋友同我慶祝,我嚟唔到呀

原文章由 helenjoe 於 08-7-11 14:49 發表

bbdou,

我可能帶多1-2位威記朋友出席呀.

威友大食會 (歡迎携眷出席)

日期:7月20日
地點:清水灣上洋村
交通:將軍澳MTR站搭103M綠VAN / 坑口地鐵站搭綠的 (5個人一齊搭的士仲平過搭小巴)

報名如下:
bbdou - 2大1小
h ...

男爵府

我都好想試吓月餅,唔知荃灣附近有冇得買?

妳地就好啦,有得bbq,我最鍾意

男爵府

真羨慕妳地玩得咁開心

我買左2個月餅,已食蛋黃白蓮蓉黑芝麻,除了冇咁光澤 (其實我覺得重好,冇咁肥) 同個黃冇咁油水外,味道好好食喎

我重買左一塊砧板、鹽焗雞粉、12片裝浸紙巾,可惜個coffee杯未返貨

男爵府

呢個topic係咪放暑假,e+先見到

我都買左纖纖糖同洗潔精,洗潔精真係好抵,不過之前我用另一隻都係環保,果日去買時,有客同我講2隻係一樣咁好用咁洗得,希望係真啦,因白樽果隻勁好用

另外纖纖糖都幾好食,我鍾意橙味多d

請問荃灣係咪會開一間?喺邊度?係就好囉,唔洗去到葵芳(我係買野時聽果度d客講)helen知唔知))))))))))))))))))))))))))))))thx~~

原文章由 bbdou 於 08-9-5 23:32 發表
我都唔知實際上的分別係乜野,不過唔緊要啦,兩隻都可以去買野,理得佢係邊隻呀!

今日收到宣傳小冊子,我打算買纖纖糖同埋橄欖油,真係要搵日同埋老公一齊去掃貨先得!

...

[ 本文章最後由 pinkypiggy 於 08-9-10 18:32 編輯 ]

男爵府

睇完我都想試,好啱我

原文章由 janet7903 於 08-9-12 16:33 發表
"意難忘",我無試過,
我比仔仔(6years)試緊(Oriyen碧蘿芷)食咗一盒.每盒含量:30顆膠囊.
專注力係好過以前,

食用建議
碧蘿芷®有效成份: 50 毫克 / 顆適用症狀每日使用劑量療程見效*备注一般保健1颗 / 日14天 中老年人 ...

男爵府

thx~~

原文章由 bbdou 於 08-9-11 19:15 發表
綠樽的洗潔精都一樣咁好用架,仲可以洗蔬果添呀!

領袖中心/營業所的地址,可以去以下網址check:

http://www.ecosreg.com/hongkong/tw_hk/announce/stockistCenters_hk.html

我又係想買纖纖糖,仲想買橄欖油呀!

...

男爵府

妳地知唔知荃灣 citywalk 就快開 ecosway?

男爵府

好開心呀~~

原來我樓下開間 eCosway,好近,唔洗5mins就去到

另外 Citywalk都將會開,e+裝修緊

男爵府

請問續會有冇嘎?因我剛續會

原文章由 bbdou 於 08-11-5 09:23 發表
等我補充下,成為新業主首15天內,可以用大約三分一價錢購買八種80eV產品內的其中一種,咁就會有80eV,因為你自己消費滿75eV就有獎金,所以80eV可以有US$8的獎金(1 eV = US$1.00,80eV係攞10%),其實計法真係幾複雜,又有幾種獎金,詳情 ...

首頁

尾頁

跳至