自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我會禁止佢,一定唔得.... 整壞眼球.... 慢慢解釋比佢聽,好容易整傷隻眼,大過d 至帶啦,有好多野,唔係d 仔女話要做就做囉

男爵府

好奇想問,係邊個買對大眼仔比佢呢

男爵府

OnDIETMaMi_48KG 發表於 12-4-3 10:44
我唔讚成, 因為冇咁既必要, 戴壞眼就麻煩!!

帶到發炎都死啦..... 我以前試過,清潔得唔乾淨,帶到眼角膜發炎,
時不時流 d 野出黎,要睇眼科,停帶con 一排至好番.....

男爵府

大力大力 發表於 12-4-3 10:56
從小係甘一定無問題!!

如果個女係 F. 3 ,話去街要去到零晨兩點先返,怎對應?佢話佢個個都係 ...

大力講得啱,自小就要管教啦.... 我女細個都有問我,幾時至可以帶con.... 我答佢
18 歲眼球發育完成咪得囉.... 自此,亞女都無問過我呢個問題,佢知我一定唔會比
佢18歲前帶con, 仲駛乜問呢

男爵府

EVA222 發表於 12-4-3 11:16
我接受唔到,得12歲,扮到靚模咁,我會同佢講,醜人多百怪,醜人至會攪咁多野.
我隔離屋個女,又係中一,出街返學 ...

我都係接受唔到..... 中一生無咁ge 必要,
如果今次比佢帶,唔制止,下次唔知佢又有咩要求?
我有個朋友就係咁,個女細個就咩都就晒佢,佢話
咩都唔會say no,細細個就貪靚到飛起.....到左中
四,五,日日化濃妝返學....你話死未??

男爵府

小泳 發表於 12-4-3 13:58
乜中學准化粧番學既咩?
就係唔准囉.... 估計佢想喺返學途中靚 d 掛,
返到學校門口就抺咁 d 囉, 放學又塗返濃 d,
你話丫中學生只顧扮靚,仲有心機讀書

首頁

尾頁

跳至