自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我都係0709 mami, 我地唔係專登想去抹黑人地, 但問題係無可能講好既野, 去到比錢時話要加錢...咁樣做生意真係好唔老實!

我亦都知道呢間cafe係好多gathering book場既好地方, 好多小型gathering都會係果度攪...但我地真係唔想有其實mami再發生同類既事!

大家攪gathering都係想大家一班人同小朋友開開心心咁玩...但點解到最後要唔開心咁走!

明明講好小朋友20蚊...到埋單就話要收足同大人一樣, 一個未夠兩歲既BB...食得佢地幾多, 同埋一早講好既, 無可能最後黎加價! 除非一早講明大小同價就ok無問題!

所以希望大家book場時, 真係要問清楚之餘, 最好有埋白紙黑字寫低晒就仲好!

伯爵府

原帖由 littlegoldenpig 於 09-9-6 03:44 PM 發表

"手抱嬰兒20元"...如果係手抱嗰嬰兒都不會吃佢的食物.咁, 點解都要收費. 雖然20元不是多.但是不老實就係不老實啦!!!

無錯...出世之後都已經係叫手抱, 唔通一兩個月都要收錢?

伯爵府

原帖由 angel_cheng 於 09-9-7 07:14 PM 發表
以下係0809mami Yan_bb嘅一篇回覆,個老細衰到話bb好麻煩...

"我係 0809既mama, 我地都曾經搵過呢間野, 佢個老細真係吾休做既態度架... 好難頂, 就係話你試下搵出面既cafe 啦... 人地收得貴過我地先吾收bb錢 ...

離晒譜...咩叫d bb好煩....佢出世既都係bb黎架咋, 咁係咪都好煩丫...講真你開得cafe都預左有人包場玩架啦...你咁驚人地整dirty既就索性摺埋間野唔好做....真係傻傻地既!

一係你就係自己個網度講...話唔招待BB包場囉....仲要依家唔指一次....我諗佢好快都會無咩生意架喇!

首頁

尾頁

跳至