跳至

首頁
45678...33

尾頁

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-5-31 11:55 PM 發表
咁咪好囉, 兩個互相信任對方, 你老公又可以唔學班食家o既野, 絕對係 "好"

c6都算係咁喇, 佢又唔食煙唔飲酒, 佢成日話分分鍾我d酒量仲勁過佢呀 講真, 我以前同朋友出去唱k, gathering時, 點會飲得過份丫, 話晒要自己返屋企架嘛, 有咩事點算. 之後c6又成日話自己幾好, 唔煙唔酒, 之後我話返自己我夠唔煙唔酒, 又唔見你話我好

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-5-31 11:58 PM 發表
係, 我識一個差人就係咁o既人, 仲要結左婚添, 所以差人比我o既感覺都唔多好囉, 大家明白嗎??

其實結左婚, 仲要出去沙沙滾, 真係賤格...但好衰唔衰就係警察最多比人講...攪到有時都怕有呢d人係c6身邊教壞佢架, 我成日都問佢如果比我知道你出去偷食你就知, 之後佢會話會可能發生, 我一定唔會, 我好似我老豆咁專一架....因為62係一個好好男人黎!

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:01 AM 發表
哇, 一樣呀, 我老公又係咁講架

咦, 睇黎我c6同你c6都係一個好鍾意讚自己而又唔讚下老婆既人.
...

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:07 AM 發表
我成日覺得婚前佢要出去玩我無計, 一日未結婚都無手尾, 但係一結左婚出去玩就係唔負責任, 要玩就唔好結婚, 要結婚就唔好玩!

我都成日同我隻佬講, "你試下出去滾, 我可以好肯定, 你跌得落地o既野我都會令到佢跌哂落 ...

岩呀, 我都覺得如果未玩夠咪唔好結婚囉, 結左婚就要負責任架啦, 我唔理你以前係點玩, 幾多女朋友都好, 總之結左婚之後就唔可以再有呢d事發生, 如果做唔到就唔好結婚.

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:11 AM 發表
一樣喇, 讚到自己點好, 但係個老婆就

有時我c6好衰...好似如果有d野佢整唔到, 之後我教佢咁樣咪得囉, 之後佢會話"咦, 係喎...好叻喎.......(停幾秒)....以為自己" 自此之後, 有咩我唔識, 佢幫我整完之後, 我又係咁講 "係喎, 你咁都識既...." 到佢答: "梗係, 洗咩講呀" 之後我就即刻話"以為自己".... 之後佢就無聲出架喇...

伯爵府

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 12:14 AM 發表

其實點先知佢有冇搞搞震呢?
有成日都問佢,o的女警正唔正?
佢又成日話,靚o既女人都唔會做警署啦!
佢話大部份都係豬排。

我有問過c6 d女警靚唔靚...之後c6話 "好似男人架喎, 你話靚唔靚丫" mouth:

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:12 AM 發表
有咩係可以跌落地丫, 簡單d "剪"

剪得落地o既都會剪哂佢, 尤其係jj, 滾丫拿!!

我都試過咁同c6講架. 有時問佢會唔會再搵第二個, 佢話唔會, 我叫佢發毒誓...之後佢就話" 如果我出面有第二個就斷jj"....哈哈...毒唔毒呀? 佢自己諗架, 我無迫佢呀

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:19 AM 發表
係喎, 你老公又岩喎, 我有個女親戚咪就係差婆囉, 成個男人咁架, 但係又唔知點解佢可以成日換男友, 可以好似我老公咁講"和尚寺, 無女人, 見到女人發青光'

...

"和尚寺, 無女人, 見到女人發青光" 笑死我喇~

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:22 AM 發表
咁証明佢係好愛你, 可以發呢種毒誓!! 一陣我又叫隻c6照做先

一陣你c6會唔會話係咪bk媽咪教你架~

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:24 AM 發表
sorry, 我隻佬更正我, 係"和尚寺, 無女人, 見到女人頭暈暈, 飛身撲去搞搞震'

咁呢句野係咪好多警察都識架? 等我問下c6知唔知先~

伯爵府

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 12:25 AM 發表

睇o黎我都要試下佢...睇下佢會唔會發毒誓先....

我地d太太們互相過招, 一陣c6們諗極都唔明點解我地叻左咁多~

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:26 AM 發表
我老公間局以前都有個臨時文員(女黎架, 得19歲),佢打黎搵我老公, 我啤爆隻佬同開聲話佢架, "有咩好講呀, 有公事問題平時返工先問喇, 公司無人喇咩, 係都要問你, 下次再打黎我聽'

我係咪好癲呢

...

唔癲...比著我都會咁做, 記得果時有左BB, 攪緊結婚, c6對上一個女朋友sms佢, c6話無搵佢好耐, (因為果時c6發現個女仔有第二個而分手), 咁早幾日行街撞到見我c6拖住我, 之後就sms我c6, 話"原來失去左既野, 見返之後係咁難受" 又話"知道你就快結婚, 恭喜你"....之後c6完全無reply過佢, 之後我話, 你唔reply佢就一定係咁send, 好...你唔覆就等我覆, c6就話好呀, 你幫我覆啦, 之後我咪用c6名義打埋晒叫佢唔好再搵我, 我已經有老婆, 仲要係我一生之中最深愛既...我未試過對女仔一見鍾情, 所以你唔好再搵我喇. 自此個女仔無再sms c6, 之後c6仲問, 你打左d咩可以令人唔再send野黎呀? 我話, 唔話你知

伯爵府

原文章由 毛B 於 08-6-1 12:32 AM 發表
唔好意思呀, 我要訓啦, 聽有再傾喇, 88

ok~

伯爵府

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 12:39 AM 發表

哈!~你老公又會比你咁做o既...
幾好喎....等個女仔知難而退....good!~

係呀, 果時我睇佢電話list, 問佢點解咁多女仔名架? 一定係出去玩時識架啦, 之後佢話唔係呀....我話咁我幫你delete晒佢啦, 橫掂你唔識....佢仲話好添, 之後我見一個就問一問佢識唔識, 邊個黎架? 咁唔識既就同佢delete, 知道係佢以前女朋友就更加delete.

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 12:37 AM 發表
唉~我c6會同我講話好多時間呀有時間都搵吓d女溫習啦(係我d女)

你c6都好好呀, 同d女溫習都唔會出去玩嘛

伯爵府

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 12:45 AM 發表
我都要瞓了......goodnight!~!

goodnight~

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 12:55 AM 發表

梗係啦一把年紀啦嘛仲玩乜鬼呀邊玩得咁多呀

我c6有時都無咩情趣架, 佢平時返到屋企鍾意上網, 打機, 睇波...係有時閒談之間大家講野攪笑架咋!

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 12:59 AM 發表
所以我羡慕你地o架你地d老公對你地咁鬼好

唔可以咁講既, 個個c6都一定有好既地方架嘛. 好似你c6肯陪d女溫書, 我c6就同個仔玩兩玩就比返我, 自己上網, 打機架喇. 唔知係咪阿仔未識走黎走去, 所以唔知同佢玩咩, 有時我都想c6多d同個仔玩架.

伯爵府

我都訓喇~ 明天傾過~ byebye~

伯爵府

原文章由 vkk 於 08-6-1 01:54 AM 發表
julieann:你都係5月2日結婚週年我都係..不過我係1993年5月2日

哈哈...真係岩呀~ 結婚週年都一樣呀~

首頁
45678...33

尾頁

跳至