自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

報到先,謝謝8月!!!

Ryanma >> 太致咩時間我真係唔係太清楚呀,我想應係sun7點掛(台視),因為我昨天8點幾佢己做了一半了,完全娛樂好似係6:00唔sure

我找到了昨天miss既部份呀ky你一定要睇呀,因為有小明架
mingdao in 少年特攻隊(20-08-2006)

Ryanma 寫道:
Babyruby
想問少年特攻幾點播, 邊個台? 另外你知唔知完全娛樂又播幾點?

我都有買新Monday, 已經將紹偉0個版撕0左出0黎貼0左係partition 度, 可惜唔可以同時貼埋明道0個張出0黎0Y, 玉榮都影得唔錯

[quote]
Babyruby 寫道:
早晨呀))))
昨晚少攻又有小明呀,不過我有一段睇唔到呀 :-(
[/quote]

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

都唔係既,小喬拍緊微笑pasta,喬恩佢主特型男廚神同冒險奇兵麻
KY2004 寫道:
[size=large]都好似係!
[quote]
AA 寫道:
有冇發現, 七朵花好以靜晒???? ?-(
[/quote]

大宅

hehe...知道你睇左一定想抱抱小明 不過爬上高處度真係好驚險,唔知今個星期小明又代唔代班呢
KY2004 寫道:
[size=large]Babyruby:
唔該哂!睇左D啦,今晚再睇。好想同呀明面貼面呀!

[quote]
報到先,謝謝8月!!!

Ryanma >> 太致咩時間我真係唔係太清楚呀,我想應係sun7點掛(台視),因為我昨天8點幾佢己做了一半了,完全娛樂好似係6:00唔sure

我找到了昨天miss既部份呀ky你一定要睇呀,因為有小明架
mingdao in 少年特攻隊(20-08-2006)

大宅

係呀,係呀,唔知幾時做呢
August2005 寫道:
對,喬恩接著還會拍"剪刀石頭布",跟紹偉合作.

[quote]
都唔係既,小喬拍緊微笑pasta,喬恩佢主特型男廚神同冒險奇兵麻
[/quote]

大宅

咁如果佢出鏡率小咁你咪又小d機會見小明0羅
KY2004 寫道:
[size=large]嘻嘻,你真知我心意!
但我又唔多想呀明代班太多(雖然想睇佢ge 節目),但佢咁忙,仲要代班,好辛苦架。又驚佢賣力(貪玩)過頭,再1次整親。見到佢好累個樣,我好心痛耶!

[quote]
hehe...知道你睇左一定想抱抱小明 不過爬上高處度真係好驚險,唔知今個星期小明又代唔代班呢 [quote]

大宅

morning)))
岩岩先睇完完娛同埋誰最帶種咋

完全娛樂(22-08-2006)

誰最帶種(13&22-08-2006)

大宅

正!!! 我覺你會like誰最帶種多d,因為小明佢地個組輸左,被罰坐過山車,小明上去時不停說好討厭!!!好好笑!!!同埋影到小明好型,hehe...
至於完全娛樂佢地玩估野,小明同紹偉又係輸左,比罰打pat pat,小明被jacky打完個樣好好笑呀(因為真係好似幾大力下..)
KY2004 寫道:
[size=large]今晚先睇到,正唔正架?
琴晚睇埋少年特攻,呀明好英呀,見到佢爬上咁高條柱到,再跳出去拉住個棍,我一路睇一路都好緊張呀!當佢成功個刻,真係好感動呀!
另外,我好羡慕個幾個得到呀明鼓勵之吻同擁抱個D女仔呀!

[quote]
morning)))
岩岩先睇完完娛同埋誰最帶種咋

完全娛樂(22-08-2006)

誰最帶種(13&22-08-2006)
[/quote]

大宅

有小明既節目,咩都好睇既,hehe...[quote]
KY2004 寫道:
[size=large]聽你講到咁正,真係想快D衝番屋企睇呀!

大宅

我之前投左,而家又投多票
KY2004 寫道:
[size=large]大家快D去投票支持呀明啦,呀明嚴重落後呀!
Please click here-壹蘋果投票:你最想那位台灣男藝人來香港拍戲?

大宅

賀軍翔香港都有好多人like佢既, 不過照理真係無小明咁多,又可能各花入各眼掛, 不過我覺個表係唔係咁準既,如果我同你有時間亂按十幾二十次都得拉(但係無聊0羅),又唔駛填id #個d,我地咪當係遊戲一個咁支持下0羅
KY2004 寫道:
[size=large]我有D奇怪點解第1同第2名咁多票ge, 但我又唔多覺佢地係HK咁受歡迎喎。 [quote]
我之前投左,而家又投多票 [quote]

大宅

hehe...有時十零二十歲既小朋友想法我地真係好難明架,想個偶像威0羅
KY2004 寫道:
我冇時間按十幾二十次呀!而且咁樣都冇意思ge。
[quote]
賀軍翔香港都有好多人like佢既, 不過照理真係無小明咁多,又可能各花入各眼掛, 不過我覺個表係唔係咁準既,如果我同你有時間亂按十幾二十次都得拉(但係無聊0羅),又唔駛填id #個d,我地咪當係遊戲一個咁支持下0羅

大宅

km330 >>你睇下佢下面有句
[size=large]註:投票結果每十分鐘更新一次,敬請留意!
所以投左唔係即刻會轉票數0羅
km330 寫道:
我試o左喇, 只可以投一次o乍, 到第二次重覆再投,
佢係accept妳, 不過, 票數無改變o架 ^-^

[quote]
賀軍翔香港都有好多人like佢既, 不過照理真係無小明咁多,又可能各花入各眼掛, 不過我覺個表係唔係咁準既,如果我同你有時間亂按十幾二十次都得拉(但係無聊0羅),又唔駛填id #個d,我地咪當係遊戲一個咁支持下0羅 [quote]
KY2004 寫道:
[size=large]我有D奇怪點解第1同第2名咁多票ge, 但我又唔多覺佢地係HK咁受歡迎喎。 [quote]
我之前投左,而家又投多票 [quote]
[/quote][/quote]

大宅

咁你投左幾多票呀
JoJo 寫道:
KY,
我已投了.. 很認同Babyruby 講.. 可以click 十幾廿次

大宅

咩網站呀
可否pm我呀???
maytmchan 寫道:
[size=large]請各媽媽支援會會員到我地fans club個網站中"會員聚會/活動"一欄看看有關香港演唱會的留言!

大宅

係呀,不過天國只係得明道一個靚仔(不過可惜佢唔係主角拉),其他演員真係..... ,劇情都係麻麻....
我都係最like王子跟住係愛魔,之後星蘋,最後先係天國
天使情人唔知係咪之前係魔髮c個台播呢
KY2004 寫道:
貓大姐:

天國都好OK架(個女主角例外),呀明個角色(不過係第2男角)好深情架!攪到我都喊左幾次。不過王子當然係最棒啦!暫時,第2應該都係天國勒,第3就係星蘋。

我都好期待天使情人,因我睇唔到衛視,希望快D出DVD啦![quote]
貓大姐 寫道:
其實, 3套劇來講 (王子, 愛魔, 星萍... 我未睇天國 ), 最好睇當然係 王子啦, 唔係話 其他果兩套明道做得唔好啊, 而係, 無論 劇本、 男女主角、 其他演員、場景, 真係配合得 天衣無縫, 真係令人 一睇 再睇 又再睇 又再睇...... (唔知會唔會係先入為主呢)

而家, 等緊睇 天使情人, 希望有一套, 好睇過 王子啦

大宅

早晨呀,呢排真係無咩時間上黎吹水
我都係覺喬恩同明道最襯
KY2004 寫道:
[size=large]係架,佢都好young咋,唔夠18歲,同honey係唔襯。不過都好過楊XXge。[quote]
bng0306 寫道:
不過瑞瑞好水肥呀, 同埋佢太YOUNG了, 唔襯明道.
[/quote]

大宅

早前睇佢同明道上桃色蛋白質宣傳星蘋時,佢瘦左,不過都係唔靚
bng0306 寫道:
不過瑞瑞好水肥呀, 同埋佢太YOUNG了, 唔襯明道.

大宅

angellaw,
呢2首我找左好耐拉,你可否e-mail比我呀,thx!!!
e-mail: [email protected]
angellaw 寫道:
hi
我好耐冇入黎喇, 大家好嗎?

有冇聽過183club 新歌 "你永遠是最美的"
& 喬傑立合唱新歌 "搖滾萬歲"?
我覺得幾好聽呀, 由其是183唱果首啦~:mrgreen:

如果邊位想要呢2首歌的mp3, 就同我msn聯絡啦!

大宅

hi ky,
好耐無上黎吹水拉,你近來點呀,你地仲有冇玩msn呢,你囡幾時考試呀??
係呢,你地有冇睇過搖滾萬歲183club kuso版,好好笑架
click here
KY2004 寫道:
HI!everyone!

Long time no see! How are u all now?

首頁

尾頁

跳至