跳至

首頁
23456...11

尾頁

男爵府

早晨呀靚媽們!

kimmy 今朝又去打針針啦...
今次係肺鏈同流感第二針

男爵府

wow 攞 4 日放 11 日呢個 plan 真係好好呀! 不過咁既時勢我唔敢放假呀....

同 kimmy 打完針針番黎啦
佢上個 week 突然大隻左
要著加大碼片片
比上個月重左 2 lbs

男爵府

清漩叻叻, 打針針一定冇事既!

hahaha kimmy 出街淨係肯比我抱, 我對手就快斷啦!

原文章由 如寶媽媽 於 08-12-15 14:09 發表
MoJoJoJo: 我都幫阿女約左星期五打呢2支呀!

究竟係Kimmy媽犀利定係Kimmy犀利呢,一個月可以重2磅!2個都叻!

男爵府

keke 依家應該同心 b 差唔多, 仲似 twins 呀! :p

原文章由 lic9 於 08-12-15 14:13 發表
哈哈~~~ 可能過左心b囉喎﹗

男爵府

you're welcome w2b :)
haha 都唔知你同 chapman ma 咁 into hello kitty tim!
d h&m kitty tracksuit 好 cute 好靚呀!

原文章由 w2b 於 08-12-15 15:04 發表
Hello,

Lunch 好悶就出左中環打個round, 真係大鄉理都唔知原本H&M 而家多左咁多Hello Kitty 野. 但我早排買左好多Hello Kitty 野比Charis, 所以今日忍手muc 都無買

Jojo, Thanks for updating me last ti ...

男爵府

kimmy 今日磅, 啱啱 26 lbs

原文章由 lic9 於 08-12-15 15:55 發表
心b宜家26lbs,過左未先?哈哈~~~

jojo,我幸福少少﹗阿女痴老豆多d,我有得休息下﹗

男爵府

horhorhor 原來亞 drew 係一個大隻猛男黎既!

原文章由 angelar 於 08-12-16 00:33 發表
kimmy 都好勁bor...上星期我同呀drew 連衫磅都係26lbs

男爵府

chapman ma,
我見 h&m 有 d 扮 kitty 既 satin 裙仔, 不過冇 kitty 樣既
我一見就覺得珈珈會著得好靚呀!
攞埋個 handbag 仔就一個 cutie kitty 啦!

原文章由 chapman媽 於 08-12-16 08:54 發表
Morning all

安芝拉,
當然係冇問題啦,我希望買到一D plain D既Kitty衫,you know,唔係太kitty既kitty衫,好期待呀

jojo,
我呢排見到好多BB衫都係金色既kitty之類,好靚架,但我就唔係太like tradition既 co ...

男爵府

charis 高呀
上次見佢, 似歲半有多哩!

原文章由 w2b 於 08-12-16 09:34 發表
我以為Charis 瘦左tim, 原本都係最大份....28.5lbs

男爵府

早晨呀, 靚媽們!

w2b,
有冇度過 charis 幾高呀? 睇落有八十幾 cm!
長腳美女, 好羨慕呀!

chapman ma,
kakakaka 一個 lunch time 點夠 shop 呀? :p
happy shopping today!

原文章由 lic9 於 08-12-17 08:42 發表
早呀~~~~各位靚媽﹗

男爵府

ryan ma,
yeay! 好快就 xmas 啦!
我地 25/12 同朋友去長洲玩
大鄉里 kimmy 第一次坐 ferry 呀!
then 26/12 去朋友既 wedding
依家完全冇 mood 做野呀!

w2b,
係咪 side zipper 果 d 厚身 d
所以好以短 d 呢?
kimmy 有两個 size zipper 既都係 2.5 tog
front zipper 果個係 1 tog
1 tog 果個真係好似長 d 架 bor

男爵府

hehe 咁乖忍到手呀! clap clap!

grobag 減得最多係 8 月 baby expo..... 有排等 :(
近 d 既 after xmas mothercare 好似都有 sale, 不過減得好少

原文章由 w2b 於 08-12-17 11:03 發表
啱啱公司走火境, 我去左sogo 行左陣 , 差D 就出事買對boot 比Charis, 忍手忍手mouth:

我所有grobag 都2.5 tog 果喎. 我而家等減價要買多2個18-36 mths. 有你記得通知我呀!

...

男爵府

ryan ma,
kakakaka 下次我要聽吓 ryan 仔話 cheap 呀!

同 kimmy 著 grobag, 係咁講話好靚呀, 好似美人魚咁呀
咁佢就會著架啦, 仲笑笑口 tim
呢隻妹好貪靚架

原文章由 mama530 於 08-12-17 11:15 發表
JoJo:
d 節目好豐富 wor.....
上星期我帶左 Ryan 坐兩次 ferry ,
一次坐 star ferry 去 tst,
另一次去 Discovery Bay...
等船時我教 Ryan "Ship",
佢而家見到船船會講 "CHEAP"...哈哈哈~

Kimmy 同 Charis 肯 wear ...

男爵府

chapman ma,

aiyo 唔好意思呀! 推高左你對 d h&m kitty 衫既 expections tim!

原文章由 chapman媽 於 08-12-17 21:07 發表
今日個course 真係好demanding呀

報告: 今日上完堂去左H記, 我居然係完全冇收穫, 空手回家...佢有好多Kitty衫, 不過唔係我杯茶, 佢係好kitty既kitty衫, 如一個大kitty係件Top既中間個D呀...安芝拉, 我覺得大 ...

男爵府

bmw,
hahaha 個暴走 mimi 好好笑呀!

原文章由 BMW 於 08-12-18 22:46 發表
Chapman ma & w2b
李地亜女甘Like Kitty就O岩La...今日我係公司附近個商場(X豊中心),見有Sanrio既Christmas Gift Fair,有d野都幾抵買。我買左個有音楽会行既蝦毛Mimi,Cherise玩到Car Car笑AR。
仲有一合超大既Thomas ...

男爵府

早晨呀靚媽們!
merry x'mas week!

chapman 媽,
chapman 睇落一 d 都唔肥喎?

男爵府

merry x'mas ladies!
我今日收 4pm 呀! :)
不過 kimmy 同我都傷風

男爵府

thanks chapman 媽
食左藥好似 zombie 咁呀 :s
e, 咁我一陣買 d kiwi 同 kimmy 齊齊食先

原文章由 chapman媽 於 08-12-24 11:22 發表
oh no...希望你快D好番啦, 星期日見啦

BTW, 你有冇比kimmy食kiwi架? 我都係聽朋友講話佢個女初起感冒, 佢唔同佢睇醫生架, 比kiwi佢叫, 就自己好...我諗kiwi係健康生果, 食左冇壞呱, 我依家都試緊呀:funny ...

男爵府

早晨呀靚媽們!
大家係咪仲放緊假呀?

我同 kimmy 仲有少少傷風
沉晚一人食左一個 golden kiwi
希望快 d 好番啦!

男爵府

angelar,
happy new year to u too!
good to hear that you guys have settled down well.
哈哈下次番黎亞 drew 係咪會同我地講普通話呢? :p

原帖由 angelar 於 09-1-3 00:27 發表
dear all : 補足大家新年快樂!我到左喇!呀女就好開心, 因為見到間屋大左, 又可以有更多地方比佢玩..呀仔呢!都係唔知發生咩事, 好好奇地四圍行, 周圍摸..佢前幾日感冒都未好, 所以回家後都沒有帶佢出去. 只係今晚去朋 ...

首頁
23456...11

尾頁

跳至