自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

做人係好難討好全世界架啦. 不過唔好意思, 連累左召.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

平日都係研究點烹調隻免,點解會輪到我
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

死左啦, 而家變鬼返黎搵你地

王國長老

王國長老

最近都成日中槍咁...舉個例子, 教材版好多sales, 做媒/分身, 違規賣野, 有個會員違規sell教材, 警告左佢, 佢明明答我ok, 轉頭又去賣, 最後封左佢, 佢會同bk投訴我, 幸好我仲保存左pm紀錄....

前幾日有個會員大量crosspost, 仲惡過我, 又email去bk投訴....話冇言論自由....仲叫我做好管理工作...

Red2008(我地叫佢紅姐)仲慘, 俾會員用粗口問候, 佢都忍到, 佢好好涵養, 如果係我我未必忍到.

不過, 未致於兩面不是人, bk俾我地做版主, 都好信任我地, 版主自己亦應知道唔係做版主惡晒, 凡事都講理, 唔好濫權, 最緊要唔係為自己利益出發.

首頁

尾頁

跳至