親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

找不到官網,又話開左,jm們知點去嗎?

侯爵府

forever132 發表於 12-11-5 10:19
Try looking at this
www.playtime.com.my
For hello kitty town

THANK YOU AR, 知唔知位置近唔近lego land?

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

KSL有無人住過?新山可玩二天,唸住stay一晚。請問係新加坡點去KSL?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-05+發表

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-05 發表
我近日爬文 ~ 可 book Ksl car pick up rm$200 for 5-6 人,另外 Singapore flyer 有巴士去 Johor !!

好多 ...
我爬左好多了,flyer得一班車,我未落機唸緊方法由Singapore機場直接去KSL

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

有無jm去左hello kitty town? 入樓上jm比個website仲有Barney, 是同一個地方嗎?

侯爵府

引用:我出左+email+ask+Ksl+re-cfm+rm+$200+....

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-05 發表
我出左 email ask Ksl re-cfm rm $200 ..... Waiting for their reply
比十個like你!你都唸住咁樣玩?

侯爵府

引用:我出左+email+ask+Ksl+re-cfm+rm+$200+....

我出左 email ask Ksl re-cfm rm $200 ..... Waiting for their reply
我今日中午都send email 問左在Singapore市中心點去(not from airport), 但他們未覆

侯爵府

引用:我問咗singapore機場去KSL+HOTEL,+佢地收RM

原帖由 Imagist 於 12-11-06 發表
我問咗singapore機場去KSL HOTEL, 佢地收RM$200/車, 如果咁啱有6人就好抵! 
我只有2大2小, 一樣比RM$200 ...
我2大1小喳

Imagist  妳幾時去?  發表於 12-11-6 01:03

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:02+比

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-06 發表
係呀, 我先係新山個邊住幾日去 legoland , hello kitty land ...... 之後係 singapore 玩多 3 日半 ..... ...
IC, 我反而擔心d舖頭關哂門佢地都好似會過年,是嗎?

侯爵府

引用:Quote:Imagist+發表於+12-11-6+00:20+我問

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-06 發表
係呀, 我都打算 book 呢個 .... 唔水又大又細一拖 2 lung 甘麻 ..... 之前想出 downtown 轉車 ..... 而家 ...
呢個點book?

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:57+IC

我地去既多數都係遊客區 ..... 我估本地人, 加埋遊客一定人來人往甘咋 ..... 初 2 , 初 3 我打算去 zoo 同 ...
多人就煩! USS一人多d野玩就要排,又熱,等好辛苦!我前年去完(復活節)!

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:58+呢

你係唔係住 ksl , 係既 send email 比佢地個 cs / 係佢個 web 講想 book 車啦, 不過我 sent 左去 .... 等 ...
Yes. 住3晚,之後返W hotel

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+01:04+Ye

你幾時去呀 ?? w hotel 係邊架 ??
我21/11,W係聖淘沙入面呀,上次住了hard rock, 去USS真係好方便

侯爵府

引用:KSL+覆得好慢架!我send+email去confirm+個

原帖由 ccyin 於 12-11-06 發表
KSL 覆得好慢架!我send email去confirm 個bookings 等左成個幾星期都未覆,一陣打去問下先,再reconfirm一 ...
你問的都是我想知的加離開呢?如回singapore有什麼方法?thx

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+08:49+我

嘩, 係入面住一定好正好令 lor , 我見入面個 d 都 $ 2xxx , $ 3xxx 一晚巧貴

11/21 都好快, 仲 ...
Thank you之前去個仔細d, 佢又話想再去,又新開了Lego and, 襯佢小一前,帶他去多次(怕之後唔比請假),假期又貴

侯爵府

引用:打左去KSL+RESORT問了,+資料如下:酒店接送

打左去KSL RESORT問了, 資料如下:

酒店接送
好詳細,thx

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+09:40+Th

係呀呢樣真係呀 .... 我囡今年剛小一, 而家都係長假期先去玩 .... 我 9 月就 BOOK 定 2 月 chinese new y ...
Yes我仔而家K3, 有直資收左,所以又走去玩(驚小一要溫習)

侯爵府

引用:打左去KSL+RESORT問了,+資料如下:酒店接送

打左去KSL RESORT問了, 資料如下:

酒店接送
又再問下,如confirm 可以book, send email就可以?還是打電話穩陣d?

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-5+23:57+我

原帖由 LongRyan 於 12-11-07 發表
想問flyer上車係咪即是坐causeway link車, 每日得一班係幾多點? 最近好多post睇到暈暈地~

有無人 ...
得一班喳,去都要個幾鐘,好似10:00!好似,我試下再找下!(因我已決定由airport直接去了)

侯爵府

LongRyan 發表於 12-11-8 10:26
WTS有4班喎, 不過最遲都係去到11:30a.m., 10:00係邊間

應該你啱架,我只係記得我會坐10:00大約,之前看架啦,記唔到咁多*_*

首頁

尾頁

跳至