親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-06+發表

原帖由 Elim_mama 於 12-11-08 發表
同一個場黎,唔同樓層,一層係hello kitty,另外兩層係thomas,barney,bob the builder同一個馬拉本土設計 ...
Thank you ar決定無錯, stay2晚新山

侯爵府

引用:KSL酒店旁夜市逢星期一營業,好多地道小食

原帖由 TIKTIKMA 於 12-11-09 發表
KSL酒店旁夜市逢星期一營業,好多地道小食
thx

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

係呀,之後有新酒店,可能仲方便架!我二個星期後出發都係前幾日攪掂個package, 車都未book

侯爵府

回覆:Legoland點去hello kitty town?

有無人去過個outlet?得唔得?值唔值得去?

侯爵府

我而家身處KSL, 今天去完kitty town,去程叫酒店叫的士,RM50, 藍的好似貴d!
Kitty town好玩,新,週圍無野,分三層,玩完叫的士車我們去city square, 司機知我們旅遊,問係唔係想去大mall?之後車左我們去一個超大新mall, 名後補,我要問我老公,我都唔記得

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ww08423+於+12-11-23+發表我

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-23 發表
甘呀,可能係架 !!! 不過暫時好似最是正係佢
今晚第三晚KSL,真係見仁見智, 只可以說比幾錢,收返幾錢咁囉!人多,房多,食早餐超多人,出入算方便!check in用了45mins, 因得一個人做嘢

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-23+發表

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-23 發表
甘真係未夠班,我仲 book 左 3 nights @ KSL
可能呢幾日多旅行團

首頁

尾頁

跳至