跳至

首頁

尾頁

別墅

如果我自己一個, 就一定唔會用車仔, 因為車仔好麻煩, 上落電梯又驚, 輪輪盡盡咁, 跌親阿b仲麻煩, 所以我一個人出街都係用咩帶, 我條咩帶可以將bb向前望, 佢仲開心過坐車仔呀, 我又方便d, 佢又安全d.

至於袋方面, 我會咩一個斜咩袋, 將自己既私人物件, 例如: 銀包, 電話, 鎖匙, 化妝袋等等, 用斜咩袋, 方便d.
而bb既奶粉袋就用側邊咩, 裏面有: 尿片 (3-4片), 抺pat pat濕紙巾, 外套仔, 薄被仔, 奶樽 (2個, 視乎遠近, 同埋出去幾耐, 如果耐既, 就起碼3個奶樽, 1個細既水樽, 一個水樽裝涷水), 一個熱水壺, 紗巾 (2-3條), 抺口 & 手濕紙巾, 奶粉, 我就用旅行便條裝, 方便好多既.

所以出街, 都好似走難咁, 小不免, 我都唔會自己一個人出去ga

別墅

斜咩袋條帶係幼身d既, 唔粗既, 咁就唔會''硬''親bb, 先咩斜咩袋, 得再咩bb, 但係如果要除袋, 就一定要除咩帶先可以除袋la.

同埋係咪咩帶唔同呀, 我無問題喎..你用咩野款既咩帶呀?

原文章由 yanyanma2007 於 08-4-28 10:29 AM 發表

自己一個出街,要咩亞B,仲咩斜咩袋,咩到咩???我都試過唔得0既,請問你點咩架?

別墅

腰 bag 應該都無問題既.....但係就無咁好睇 lor...同埋自己d化妝品都放唔到入個腰bag 到.....唉, 總知一句講曬.....出一次街好似走難咁la

原文章由 yanyanma2007 於 08-4-28 03:04 PM 發表
我就得覺得斜咩袋條帶會“梗”親BB羅,應該唔關咩帶事,系個袋ga問題,買個幼身ga帶應會好D瓜,不過我都諗住買個腰bag算了,我諗腰bag應該唔會“梗”親BB瓜。 ...

首頁

尾頁

跳至