美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

applegirlma 發表於 12-3-29 23:08
請問你食左隻膠原蛋白怕唔怕好口渴,我第一次食果陣,只係食左一粒已覺好口渴。你地有乜人試過碧蘿芷呢?好 ...

我都有買碧蘿芷食, 因為係要長期食先知有冇效, 所以答唔到你食咗係點, 不過之前睇過d資料, 講碧蘿芷比q10或grape seed嘅抗氧化都早出好多倍,所以買咗黎食, 就黎食第2樽. 好方便一日一粒

男爵府

你地食肉鹼就減到肥, 我食咗增咗肥呀, 點算. 有冇減肥好介紹呀?

男爵府

我D新戰利品, 今次主要係食, 有士多啤梨乾, 杏桃乾, 杏仁, 30+防晒及一支蜂膠. 送咗一罐果jam細 (桔味) &一包兒童vitamin糖.
講開杏仁, 如果你地有屋企人高血壓, 不防比D杏仁佢地食, 我C6一向都高血壓 , E+睇緊醫生食緊D降血壓藥, 食緊藥先至150-140, 未食之前係180-190. 我叫仍每日食8-10粒杏仁, 食叫個幾月, 由140降到得114. 所以今次試下買其他牌子比佢食.

宣傳下先用我個code, 可以平US$5,------KOM314

littlemelody  你買左幾多$? 咁大方送 jam 啊!  發表於 12-5-5 00:05

男爵府

引用:回覆 raikkonen 的帖子 請問士多啤梨乾好

原帖由 prswinki 於 12-05-05 發表
回覆 raikkonen 的帖子

請問士多啤梨乾好唔好味呀?我都想試吓
士多啤梨乾似脫水個D,酸酸地,呀女勁鐘意.

prswinki  咁我又買嚟試吓先  發表於 12-5-7 11:28

男爵府

引用:Quote:raikkonen 發表於 12-5-4 21:41 我D

原帖由 mongmongmong 於 12-05-05 發表
我都訂左支防曬,試左話我地知好唔好用啦

士多啤梨乾, 杏桃乾同杏仁好唔好食呀?杏仁價真盞都平, ...
杏仁梗係呢道平,usd6.9 454g.

男爵府

mongmongmong 發表於 12-5-5 19:08
我都訂左支防曬,試左話我地知好唔好用啦

士多啤梨乾, 杏桃乾同杏仁好唔好食呀?杏仁價真盞都平, ...
支防曬試咗喇, 質地好似晚霜, 搽一陣好快吸收. 我比較鐘意呢款防曬, 我之前買sheshido and clarins都比較油膩.

mongmongmong  Thanks!  發表於 12-5-11 13:13

男爵府

引用:Quote:raikkonen 發表於 12-5-4 21:41 我D

原帖由 CY-mother 於 12-05-29 發表
我爸爸高血壓 (180), 請問是否 NOW healthy foods - Almonds 可以降血壓... THANKS A LOT! ...
其實唔一定要佢D杏仁,只不過之前免運費,計埋平過香港買.你只要係買美國即食杏仁就得,咩牌子都得.之前老公係食star鹽局杏仁呢個牌子,超市有售,後來我係藥材鋪買.咩牌子都得,不過唔係南北杏堝.

男爵府

hs_wong 發表於 12-6-11 12:49
星期六訂今日收到了

隻減肥兩個星期減四磅唔錯呀

你隻acai berry食完有冇飽肚感覺、口乾或其他不適?

男爵府

想減肥, 有冇人可介紹下食邊隻好. 另外, 見好多人話玫瑰水好, 有咩用?

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至