跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi adakitty:

hehe....我都將會係 0908 喎,
不過個邊好靜,
所以都冇咩係個邊活動過....
話事話,我今次都辛苦過上次好多好多呀.........

大宅

原帖由 chapman媽 於 09-4-27 10:25 發表
會唔會係因為你今次打孖上呀

off course 係主要原因啦....
仲有就係....個人老左 lor...

大宅

w2b:

唔好 feel guilty 啦...
Charis poo 到就好喇....放心哂~
有時如果 Ryan 唔係好飲水水,
我會開"稀奶"俾佢飲,
變相飲多左水 lor.....

大宅

好嬲呀...好嬲呀...好嬲呀...
早幾日我懷疑係深水埗至太子站俾人打荷包,
事緣我個日一個人出去開會,
中午時約左朋友係深水埗地鐵站見面,
因為我托了朋友幫我買補品,
就即時俾番幾千蚊俾個朋友(我冇出閘),
俾完錢我將銀包即時放入手袋,
八達通就袋入褲袋,
之後又落番去坐地鐵,
唔知係咪之前D $ 露左眼,
一入車箱,一班人迫住我,
我個時都唔 aware , 只係好小心護住個肚,
驚C 俾人撞......
點知之後出左閘,一個人食完 lunch 冇$俾先知唔見銀包.......
激C 我喇......
之後我同事講番,
有2個同事最近都有屋企人/朋友俾人係地鐵打荷包,
有個仲比人手袋 TIM....
所以大家都要小心呀~~~~~

大宅

lw2b, lic9:

好彩都冇唔見好多$...
不過就要補領身份證,車牌,credit cards, VIP cards.......etc...
好煩呀!!!!!!!
仲有銀包入面有幾張我仲未發福時影嘅相,
影唔番 gar la ma......

大宅

w2b:

哈哈....等我今晚上裝睇返先...捧下 Charis 場 ma....
Charis 人仔細細,已經上過2次電視,勁呀~~

仲有呀,你地係唔係上淘寶買蒙記 products?
我都好想試下...? Is the quality OK?

大宅

w2b:

哈哈....等我今晚上裝睇返先...捧下 Charis 場 ma....
Charis 人仔細細,已經上過2次電視,勁呀~~

仲有呀,你地係唔係上淘寶買蒙記 products?
我都好想試下...? Is the quality OK?

大宅

w2b:
咁又係, d 木玩具重到C.....
衫都OK??? 等我又上去望望先.....

大宅

Chapman ma:

hehe.....Thanks!
你真你好精靈 gar jack~
而家,我睇到d B女野我就好興奮,
真你靚過 B 仔野好多 gar...
細佬就可以執Ryan 個d 0者,
妹妹當然要乘機買過啦....
Yeah...終於可以加入你地"魔鬼"行列....

大宅

原帖由 MoJoJoJo 於 09-5-7 13:45 發表
ryan ma,
hahaha 係呀, 買 b 女野真係好易失控 :p
happy shopping!!

哈哈哈.....我睇你地就知啦............

大宅

Chapman ma:

Thanks for your warning..........
不過....最驚有時買得興奮過頭醒唔起姐...

大宅

好靜呀......等我都報下料先......

永安 21-24/5 一年一度 Crazy Sale 呀...
我見有d BB 野好似好抵呀.....
以前 crazy sale Aprica 可以做7折,
我0孔左架 Aprica BB 車好耐喇...
真係好靚架.....

http://www.aprica.jp/hm/html/pro ... uit_blossom/01.html

我訂左一架 pink 俾妹妹,一架 blue 俾細佬.....

首頁

尾頁

跳至