親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Minatabo03 發表於 12-11-5 23:57
我爬左好多了,flyer得一班車,我未落機唸緊方法由Singapore機場直接去KSL

...
想問flyer上車係咪即是坐causeway link車, 每日得一班係幾多點? 最近好多post睇到暈暈地~

有無人問過legoland package 2013重有無?

chickenwings)))))))

你已經book左2013 cny legoland呢個package?

http://kslresorts.com.my/offersinfo.php?offer=MTQ=

明天會更好~~

珍珠宮

Minatabo03 發表於 12-11-8 01:10
得一班喳,去都要個幾鐘,好似10:00!好似,我試下再找下!(因我已決定由airport直接去了)

...
WTS有4班喎, 不過最遲都係去到11:30a.m., 10:00係邊間

明天會更好~~

珍珠宮

ccyin 發表於 12-11-10 00:48
而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程, ...

HI, 想問ksl book房係咪即過數 or 只用credit card guarantee? 有無cancellation policy?
明天會更好~~

珍珠宮

chickenwing2006 發表於 12-11-10 10:46
BOOK 左就要 FULL PAYMENT, 無得 cancel , 無 refund

咁我easter依家book好似早左d........

明天會更好~~

珍珠宮

TIKTIKMA 發表於 12-11-10 19:23
我用email book KSL 完全無比任何deposit, 只係收到email confirmation.
去到check in 時仲講想cut 1日,酒 ...

咁好!! 等我試下book睇下會唔會問叫我比錢先~
明天會更好~~

首頁

尾頁

跳至