興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

htts 發表於 13-9-4 07:49
I lost octopus cards for 2 times
我唔見左就搵唔返 我女都跌過一次但搵得返 係有人執左拎去港鐵 咁我有寫姓名同電話係呀女八達通套入面 好彩咋

侯爵府

cc0524 發表於 13-9-4 09:31
咁都好 d , 不過而家有閉路電視, 如果你後面那人真係拎左, 又自己再襟錢, 就一定追得返..... ...
我家姐試過 有閉路電視影到個人拎左佢d錢 但嗰個人自己無拎錢 所以報左警都係無用 問家姐佢拎左幾錢 佢唔講 話總之唔少錢啦 估計幾仟銀啦 唉!

我因為係銀行入面個櫃員機拎錢 又有銀行職員睇到 又有閉路電視 應該可以拎返d錢掛 希望啦

侯爵府

cc0524 發表於 13-9-4 09:33
咁多節目???
以前都無咁多人約我既 有d幾年無見 我閃左返大陸差不多一個月啦 佢地就搵我話我返到香港就聚下咁囉 頭先我去左vcity間"八月"飲茶 超唔掂 又貴又唔好食 服務態度又差 無下次:;pppp:

侯爵府

MM2005 發表於 13-9-4 16:15
e....突然想起, 我1年前唔見左八達通, 想來想起, 才想起早一日在惠康買過野,
找番張單, 打去問佢, 好彩收 ...
你真係好好彩囉 我行轉背即時返去都話無人執到 都唔知係唔係架:-x

侯爵府

cc0524 發表於 13-9-5 09:33
真係無下次......
今晚舊同事又約左食飯 呢排好傷呀:-x

侯爵府

htts 發表於 13-9-6 06:53
Morning
tt安安, 各位靚太安安

今日矛人既? 一陣等阿女放學返來去飲下午茶

侯爵府