跳至

首頁

尾頁

大宅

我囡囡都未呀! 而家4.5個月大, 16磅6, 點解已經係90%線呢?? 咁18磅個d咪97%線???

大宅

我個囡而家可以反到一大半嘞! 但係佢對手成日頂住左, 無辦法反得晒囉! 除非我幫佢拉出嚟佢咪唔返轉頭囉! 如果唔係佢就會大叫架嘞!
我個囡又係好早之前就好似好想反身咁, 而且佢算係大b, d頭頭腳腳好早已經好硬淨, 我都以為佢會好快就反身架嘞! 點知佢反反下, 早前就好鬼凍, 包到成身衫, 到熱翻之後, 佢著小左衫佢都好似無意識要反身嘞! 而我係由我媽湊! 佢會覺得會反就自然會反, 使咩教佢反喎! 所以只係我每日收工先得閒教佢反囉! 我唸咩全職媽媽個d會好d囉!
仲有呀! 好似話係床度反係難d架, 鋪地席係地下硬d會好d喎! 不過我仲未買地席呀! 可能買左即時係咁反添呀!:;pppp:

大宅

報告, 我驊驊都係今晚上反身嘞! 之前都有聽人講話鋪地墊比bb係地下玩, 因為地墊硬d, bb會易d反身, 不過因為我一直懶, 無去洗d地墊, 一直都只係放囡囡係大床比佢試反!
今日終於的起心肝, 洗乾淨晒d地墊抺乾淨晒佢, 放囡囡係地下玩, 之後因為我洗墊洗到身水身汗走去沖涼, 婆婆坐係驊驊側邊陪佢, 但隻眼就係度睇電視, 無耐佢望返驊驊, 驊驊已經扒左係度嘞! 唉! 無人睇到呢個歷史性時刻添, 不過之後佢好懶, 又無話係咁反喎, 無耐仲扭眼瞓添呀!

首頁

尾頁

跳至