自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

bkfans123 發表於 24-5-2 12:09
謝謝你告知
我就係覺得如果比左錢劃位但最後都有機會分開坐,那不如不比錢了。
行李方面我諗住每人 ...

我比錢劃位,未試過被要求改座位,即係唔會打散

水晶宮

heilok 發表於 24-5-3 08:54
sorry,我唔覺得幫手搵人調位係好事。check in 時幫就係,上到機仲幫干擾其他客人,亦養成d 人老奉要人調 ...

HKE 會安排小童同家長一齊坐,即係一個家長,唔係全部人一齊坐,正常就 check in 處理,喺機上處理可能有特殊情況。

水晶宮

比你参考吓,我用呢個行李磅

【淘宝】https://m.tb.cn/h.gYLC97U?tk=o6b9WHslt9p CZ3458 「FURI福日旅行秤充电便携式电子秤行李秤快递称50公斤/110磅kg/lb」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

水晶宮

買咗機票未?雞蛋仔半價呀 ~

https://www.hkexpress.com/zh-hk/promos/meal_offer_20240503/?utm_campaign=meal_offer_20240503&utm_source=facebook&utm_medium=social&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHRoPGJ2dbqH3gUE14g2Po_pMd8I5BBGAWGTXngzhA0lWnTInyw-_Ehde5Q_aem_AfpzYRm5WpipeEujBTEVGUuc6UutD7hSZFGXbeRef6TGs5JWMJYp3HLwo4CZmySydNJWmZgCkiCl3GGa4-F-yjG0

水晶宮

bkfans123 發表於 24-5-3 13:05
多謝告知,半價超抵,會呢兩日買的了

我本來就想試雞蛋仔,見到半價好開心

水晶宮

bkfans123 發表於 24-5-3 14:36
咁啱,你買左機票?係咪買平啲嘅票呀?

我有套免費機票,就快出發喇 ~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊