美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

用beauness full 了眼肚幾次,d油脂粒又確實平了少少

除左靈芝條line, 其他野都5 算貴, d cosmetic 好次都幾好.

伯爵府

骨痛 - You can buy this supplement "Blackmore Lyprinol" to your father...I guess will be better than the collegan. Coz my mother has reduced her pain after takes this.

Blackmore's product is a famous in Australia.

http://blackmores.com.au

原文章由 helenjoe 於 07-11-24 10:10 發表

仲有, 我飲緊collegan gold.....我爸爸骨痛, 我都買比我爸爸飲.

伯爵府

又幾底, 買得過

原文章由 helenjoe 於 07-11-25 10:15 發表

mommom,

叫: special care calamin(特級藥性化粧水), 約2百元/支

比條link你睇啦:
http://www.menard.com.hk/0505/opack.html

伯爵府

你有冇問d 黑頭可以點處理??

原文章由 MomMom 於 07-11-29 14:33 發表
尋晚試左個facial 好正, 真係一分錢一分貨 可惜太貴

個美容師叫sxxxx, 佢話佢地有3個美容師架.

佢地5用針清, 用吸管. 我真係有d 懷疑d 黑頭係咪可以就咁吸出黎. 做完塊面好白滑, 但個nose 就好明 ...

伯爵府

我上星期六試左個 anti-aging treatment, 好正吓 times square 環境都好好, 不過最衰要等lift

伯爵府

有冇野8 到

我剛剛開左d 洗面, 洗完又幾滑.

原文章由 MomMom 於 07-12-7 11:46 發表
menard sales 姐姐話日本無門市賣架, 佢地係郵購方式wor. 我家姐係日本住 (聽日返黎hk), 等我比d menrad 既料佢, 叫佢幫我8下先:lol :lol

伯爵府

menard 姐姐話我的no. 可以--> $765買到了, 不限買幾多, 一定要帶埋封信一次過買的.--- 信?? 要信買野

原文章由 helenjoe 於 07-12-10 22:04 發表
上次去完旅行, 無時間開信箱, 這幾天開信箱, 收到menard 的優惠和新產品推廣, 如下:

1. 免費獲贈x'mas gift: 全新jupier 化粧系列試用裝3件 --> 今天剛剛已取.

2. 凡購買任何靈芝line產品一件, 獲贈 (緊緻膠原軟膜 ...

伯爵府

mommom

你做微針..聽講幾痛吓 你早排先做過 laser, 咁快又試第2 d 野

原文章由 MomMom 於 07-12-15 11:19 發表
helenjoe,

我今日去做微針, 做完塊面有好多傷口, 可唔可以搽呢

伯爵府

你之前睇中 or 西 e ?? 中環你ok 嗎 ?

原文章由 sweetdarling 於 07-12-16 22:50 發表
依個brand我用咗一星期到啦,d皮膚好似比以前好d,無咁乾.但係未見有其它效果呀.
另外我好想問下你地知唔知有邊間好既皮膚科醫生呀,我塊面係一年前突然生咗好多暗瘡:-( ,我己睇了皮膚科醫生,比以前是好些了,但始終仍然 ...

伯爵府

原文章由 minniebi 於 07-12-18 12:40 發表
Hi, is there any branch at Causeway Bay? I work there.Thx! Someone told me that there is one at Time Square. But I can't find it.

響食通天上13/F, 做promo 賣野果層.

伯爵府

你地d pts 點用, 我換左個 tote bag 都幾實用.

伯爵府

做乜咁樣 :cry: , 我見個tote bag 幾大粉藍色幾靚又可以揍仔, 自己用得到.

原文章由 MomMom 於 07-12-18 17:29 發表
我換左支lip sticks:cry:

首頁

尾頁

跳至