使用意見

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

眼訓 發表於 15-5-4 07:57
有人要跌過痛過才會醒。
今日唔跌過,心依然不息,明日一樣會中個頭落去。
慳返啖氣啦。 ...
你咁早呀?
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

popocat 發表於 15-5-4 08:38
乜你咁勇仲同佢地爹落去?我提醒左一句都冇追post
你咁得閒嘅,記得通知我曉夢同小語更文喎,我呢輪好唔得閒,
好多新文未睇呀,搭唔到嘴。

王國長老

眼訓 發表於 15-5-4 08:46
就快lunch啦。
我食完早餐冇耐咋,去咗Starbucks買咖啡。今晚放工仲要去開會食飯,冇9點都返唔到屋企。

王國長老

greencircle 發表於 15-5-4 08:51
版主,有無辦法救下啲jm?
唉,好老實,封得一個帖又點?如果有人搵漏洞去玩,
BK做到嘅都有限,最緊要係有常識,成日都講貪字得個貧,
輸錢皆由贏錢起,執一萬就想下次有十萬,呢D憢悻心態人皆有之,
有心水清嘅人指出中間有問題,係真係假冇得証明,
網上我話我係千億新抱都得,但諗真下,千億新抱又邊咁得閒喺度同人吹水?
就算今日BK禁言封戶,要回魂都唔難,最重要係會員對私隱安全有警覺性,
否則你拉佢埋岸佢都當你係衰人。。。我地只能繼續留意事態發展,
真係有問題一定會做嘢,見到唔妥有賴會員幫手舉報。

王國長老

popocat 發表於 15-5-4 08:59
我追緊tbb重播大時代
你今日睇左曉夢未?
我冇追小語lu ! 雖然係黑暗版本,但我實在接受唔到咁嘅四 ...
未呀,呢兩三個月忙到我死,已經晚晚12點瞓都做唔晒,
好彩上次頂硬上寫晒個番外,但而家一直未再開工寫,
小語果個我又係冇咩心機再睇,佢寫番外玩玩下咁,
我唔多鍾意講張曉對佢女咁嚴咁惡,好鬼怪獸。

王國長老

greencircle 發表於 15-5-4 09:05
宜家大力比佢講粗口鬧添,今晚啲版主去晒邊
麻煩按舉報,粗口一定唔得,超版們可能瞓咗啦。

王國長老

我係我 發表於 15-5-4 09:08
點解板主唔block左個post, 仲比Tntxx開group
好多嘢唔係講吓咁簡單,要公平的話唔可以只站一邊睇,
就算有人係違規都要証據,除非一打正旗號入嚟做宣傳搵生意,
咁一嚟就封得,呢單唔算喎。一班會員話有問題,另一班話冇,
你叫BK信邊個?只能信証據,真係有問題必有一日露底。
唔好成日見人話版主話封帖就封,係唔得架,唔可以冇理據下封,
封帖必定有原因,總之封得就係有問題。

王國長老

greencircle 發表於 15-5-4 09:16
今晚我彷如版主般,好鬼辛苦
剛剛煑左個辛辣面,加冰凍可樂,大家加油
你可以鬧佢(唔講粗口唔咒人就得),版主唔得架,只能俾人鬧。。。

首頁

尾頁

跳至