興趣嗜好

跳至

首頁
12345...16

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cc 早晨)))))))))))))))

一於咁話~~~~

公爵府

哈~我呢邊有地盤架嘛~~~ 梗係快過你地啦~~

CC你打招呼打得好好笑囉~~~

公爵府

cc0524 發表於 11-5-5 09:32
有無同雪文講聲?? 我怕佢唔鍾意呀....

唔怕~~ 咁小氣咩~~~ 你都唔想咁麻煩

一係你直頭改名...搵番樣同志同趣既野安比大家傾..係咪會好D呢...

公爵府

cc0524 發表於 11-5-5 09:39
tabo,

一時心急打錯字者....

知你好針吉啦~~~ 改左版你都未有安樂日子過 ~~ 重勞氣過D公事~

公爵府

重有人add 我去秘密吹水....但又唔係好熟....我都rr地頭~

公爵府

cc0524 發表於 11-5-5 09:46
tang,

係啦, 我成日望住那邊個 topic 你地係咁出 post , 我又入唔到去, 真係無奈..... ...

等我去果邊講你壞話先~~~YEAH~~~~~XDDDDD

公爵府

cc0524 發表於 11-5-5 09:45
tabo,

要改名?? 咁洗唔洗搵下蘇師傅算下個八字先??

梗係要啦...一陣同你唔夾你又入唔到黎吹水咁就敝家火

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:00
你吔左早餐未呀 仲唔去買餸

等緊個朋友過黎....佢話又執d唔要既野比我~~

有買左無人食既零食啦~有佢女唔用既袋啦~有幾支佢老公話唔好用既牙擦啦~

濕濕碎碎~~ 我叫佢比晒我~~

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:01
黎到第二頁啦

CC))))))))))))))))) 睇下入唔入到來啦

好緊張丫~~好緊張丫~~~~

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:08
呵呵~ 咁你都好多野執下喎 正~

過左11點係咪無早餐食架

公爵府

PWIP 發表於 11-5-5 16:09
嘩, 你地好多人下喎, 勁呀! 你地通常會傾咩GA?

hihi~~ 我地長期係度既得三四個咋....唔算太多....

重會閃出閃入~~

傾既多數都係食食食..去邊度買平野...計埋d c9數咁上下~~

放假同小朋友去邊度玩呀~之類之類果d...

你呢~~ 去開邊區玩 ~ 鍾意傾咩呢

公爵府

早晨~~ 一起身就有大餐食....:lol

公爵府

TangTang 發表於 11-5-6 09:30
晨呀~ 你尋日都同朋友仔去食大餐啦

咁你一唔一齊去大陸唧

尋日食左個早餐22蚊好飽呀~~ :lol

重買左個生鐵電磁爐鑊...150蚊呀....

跟住狂買魚....樓下D魚好貴...荃灣平好多..

大陸我唔去啦....去食去買野又洗錢....

公爵府

TangTang 發表於 11-5-6 09:47
乜家下食個早餐要22蚊呀

我幾年前買過個c人天上x生鐵皇 頂! 痴到丫 6舊幾水呀 我第2日拎返去吉吉島退 ...

有得退咁好 ?! 我呢隻係D家品店買咋..睇D易潔鑊一大餐...都揀唔O岩

一係細..一係貴...又好似好易甩化學野咁...我用野好鬼粗

呢隻大陸野...又可以炒菜....試下囉~ 尋日返黎用水煲下佢...用油抹下就用...

煎豬扒...都OK唔痴....希望有排用啦

公爵府

TangTang 發表於 11-5-6 10:28
吉豬島有單咪有得退錢囉 好彩咋 我諗左好耐先買 諗住咁死貴係度買唔啱都有得退錢嘛

用水煲下佢? 開生鐵 ...

真係唔豬有得退....我以為有壞有爛先有得退.....無諗過用過唔好用都可以退

我買時個女人話唔駛開鑊...咁上網搵..話呢類打磨過既...用水煲下佢再浪下油就得..

要開鑊既生鐵鑊係摸到黑手架嘛...呢d都無...段估無痛苦啦~~:lol

公爵府

cc0524 發表於 11-5-6 10:15
tabo,

唔好再攪啦, 由得佢啦....

click click 下之嘛~~~ 你唔搬我都周圍遊架啦~~~:lol

公爵府

今日無牌打...同朋友去左樓下打波....

d波成日飛上樹...掉左幾次....結果要爬樹狂搖先肯跌番落黎~~ 笑死

公爵府

唔怪得咁夜你重上黎啦~~ 等接女~~

公爵府

:-P早呀cc~~ 睇唔睇得番d留言呀 ?!

tang~ 你囡九成係啦... 我兩隻野都係..返學校成日叫凍
因為d同學將d冷氣較到最大....重要開埋風扇...
唔嘆慣冷氣凍到佢地cc 下

公爵府

好彩無事~~ 我地個準則同人地好唔同~~

尋晚我連風扇都唔想開...我老公開我即刻攬住張被

首頁
12345...16

尾頁

跳至