興趣嗜好

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

打邊邊 ing~~~ 報到~~~

公爵府

我點評都係 + 1 ~~

公爵府

多利是 發表於 11-11-15 17:12
CC, 豬豬

我.....終於敗左隻galaxy s2 白色啦

恭喜晒~~

公爵府

靚豬豬 發表於 11-11-15 18:08
好dd 囉, 但家陣d鼻水又開始流..........激c人

食藥早d訓喇~~~

公爵府

emily22 發表於 11-11-15 20:27
tabo

你今日攪乜東東

今日好唔專心咁留言...個ie 開得好細...是旦click 到就算...費事碌去後一頁

公爵府

acbeans 發表於 11-11-15 22:35
你用肺講野呀!

咁你多d入黎同我地做肺部運動啦~~~~

公爵府

cc0524 發表於 11-11-16 16:09
sharon,

你係唔係想入 jja 個 topic 呀, 你 pm 個網名比我, 我叫佢地加個權限比你入去.... ...
你地講d野我睇唔明添~~~ 又有第二個地盤架 ?

公爵府

哦~~~~~~~ 我知你地講乜

不過由始至終我都無去問新forum係叫咩名..所以唔知亦無去過 :lol

公爵府

靚豬豬 發表於 11-11-18 10:40
都未咖, 仲間唔時有頭赤赤

好彩今日firday~~~ 有星期六日休息下~~

我囡都話呢排好多人咳.....

公爵府

引用:Quote:tabo0890 發表於 11-11-18 10:46 好

原帖由 TangTang 於 11-11-19 發表
tabo~

我有話星期六日忙住同阿女去街街咩? 好似無喎 我係咪已經開始腦退化?
巧掛住你丫。你話假期出左街返來唔願上網囉,又冇話係同個女,我記性刀唔好,淨係知好耐冇見你。而家同呀媽飲茶刀要出貼。

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-20 17:08
刚在网睇了“作死不離3兄弟“套戲, 真是好好睇呀.

早呀~~ 舊年我上網睇左~~ 都叫人睇~ 不過d人好似無乜興趣咁~

咁耐先見到hk 上畫......我重以為係另一套..:mrgreen:

公爵府

早呀~~ 原來tang又要再搵過工~希望又好快搵到啦~~

公爵府

靚豬豬 發表於 11-11-21 11:20
星期六睇左中醫, 佢話我氣虛(仲差過d 60歲婆婆喎),
脾弱, 濕重. 食左中藥個頭真係鬆番好多, 無咁 ...

中醫調理下好丫~~~ 繼續繼續~~

KEEPY 一排可能變番 25歲

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 10:37
tabo

咁你有無睇"橙色"? 都系印度片.

呢套無睇丫~~ 好睇 ?? 我又睇下先~~~

公爵府

多利是 發表於 11-11-21 13:28
我個部整方包麻麻地, 我地屋企主要係食方包, 再加上要後製先好吃, 我呢d懶人, 咪打左佢入冷宮囉, 可能會轉 ...

http://detail.tmall.com/item.htm?id=12944948705&prt=1321868701600&prc=1

網友買左呢部...整出黎好OK咁...

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 17:40
我都未睇, 系朋友推介, 印度愛情片, .......應該又系戴歌戴舞的愛情片
...

純情情塔塔哭哭鬧鬧既愛情片我麻麻...不過印度片又未必同類手法....

3 idiots 個男主角另外有兩套我都睇左...

一套心中的小星星.一套未知死亡...都好睇丫~

另外有一套n年既法國片.....放牛班的春天.....你有無睇過....又係好電影黎...再番睇都好好睇...

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 16:10
有無睇過個視頻講個日本人試iphone 4S個新聲控功能 (Siri)
同一句英文講佐十次部機都答唔到佢的問題.

呢段野前一排個個都講..笑鬼死~~

最好笑係我朋友..想買電話...問我地出 4 s好唔好....

但講講下.... 佢連SIRI係乜佢都唔知..... 我地叫佢買左Galaxy...而家好開針啦~~~

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 18:04
回覆 tabo0890 的帖子

美的出埋面包機添呀

美的d野都唔差~~ 我房把風扇都用左好多年...

另外有個朋友響十惠買左部直立式吸塵機...好鬼方便....三舊水....又見佢用得幾好咁..

楝係廳度都唔覺好阻..隨時用得..

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 17:30
我有朋友話個客廳只有食飯時候先有人, 飯前飯後d細佬都系各自在房上網, 打機, 用手機煲粥......所以有機 ...

而家好多家庭都係咁...所以溝通其十係少左...各有各對住電腦..情願花心思同網上唔識既人傾傾傾...

都唔同屋企人講....

就算我都係....同你地好多都未見過面..但就日傾夜傾~ 而家個女係我幾呎之隔..但就無野講...:lol

不過我地平時溝通夠~~ 屋企又細..講乜都聽到...影響都未算好大...

唔係我點會話社會進步...人情就退晒步..

公爵府

sharonchoi 發表於 11-11-21 18:09
哎吔, 我想玩吓個Siri功能呀, 好似話遲下煲冬瓜都得. 唔知要唔要北京口音先得呢?
...

遲d..係就而家喇~~~ 傳聞遲d開放埋比其他機種~ 唔係4S專有丫~~

不過佢連HK info都無...再加埋佢認唔到hk口音....如果要我對住個電話好似傻仔咁講4..5次 ...

call sharon ~~~siri:sorry i dont understand
call sharon!! ~~~siri:sorry i dont understand
call sharon~!!! ~~siri:sorry i dont understand
call sharon~!!!!!! ~~ siri: calling sharon

我情願按制囉~~~XDDDDDDDDD

首頁
12345...7

尾頁

跳至