興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 11-8-10 12:26
未好番晒咖, 總之個人仲係唔多精神咁

食番個橙補充維他命c

公爵府

MM2005 發表於 11-8-10 13:17
比你激c, 心都跳埋, 我仲叫左聲話無水呀)))))) 點可以開洗衣機呀
仲又開又關, 你部是乾洗機呀:surp ...
多利是 發表於 11-8-10 12:51
tabo

唔好意思, 我笑左呀....
cc0524 發表於 11-8-10 12:39
tabo,

怪唔得知你成日話自己失魂....
我係咁架..身邊d人都慣左我呢d白痴行為..... 一世架喇...無得翻身...

唔熟既人有時聽到都唔信..就算親眼見到都以為我係扮野...
好多人都好似MM咁睇到我高高地...事實某d事真係笑死人無命賠...

我太多經典野喇..我屋企果3位隨口都up得幾個...佢地講親我都無得反抗...:-(

呢期食得西瓜多...佢地一食就講啦.... "真係越畢越唔甜喎~!!"

因為有次我攬住半個西瓜食...食食下爆左句 .."丫..明明開頭好甜..做咩越畢入d反而無咁甜既 ?!"?-(
佢地狂笑我都未知咩事...跟住我老公話..."你係由個中間心開始畢架嘛..白痴~!!梗係越畢越唔甜啦"
我先知自己衰乜野....:-( (唔記得係咪同你地講 過XD)

公爵府

今日大圍~~:lol

又話落雨...好好天丫...不過今朝個天好黑同灑左5分鐘勁大...

公爵府

早呀~~ 我朋友之前都係返五日半

大陸果邊五日之後..佢地星期六基本上無野做...
不過佢老細都拖左好耐先改五日

半日係差好遠架....好用好多...

尋日去比大佬叫左去美食展.....極唔想去....但感受到暗湧所以都去左

買下買下都幾舊水....

公爵府

我都好唔想去~~ 重要係話左唔去...
放低電話諗諗下...跟住又死死氣即刻換衫去

其實最唔應該去係佢地..兩個老人家...一個大肚婆....去乜鬼....

首頁

尾頁

跳至